Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy S8 Modelinin Kulaklıkları Apple’ın Earpods’una Fark Attı!

Galaxy S8 Modelinin Kulaklıkları Apple’ın Earpods’una Fark Attı!

admin admin -

Tüm dünyada, Apple ve Samsung arasındaki rekabetin son yıllara nazaran oldukça arttığı görülebiliyor. Özellikle, Apple’ın onuncu yılı hasebiyle bir şeyler yapma isteği ve girişimlerini bu yönde arttırması; onuncu yıla özel bir cihaz geleceği yönünde haberleri neredeyse kesin kılıyor. Bunun yanında, Samsung da, Note 7’de yaşadığı faciayı atlatmak istiyor ve son dönemde oldukça sükse yapan Galaxy S8 modelini sundu. Bir şirket, son dönemde çalışmalarını kulaklık açısından da iyileştiren bu iki markayı mercek altına almış. Son dönemde AKG markasını satın alan Samsung’un, Galaxy S8 modelinin yanında AKG üretimi kulaklıklar sunduğunu bilmekteyiz; Apple ise seçimini yenilenmiş kulaklıklarından ve Earpods’tan yana kullanmıştı; ancak inceleme, Samsung’un bu konuda Apple’ı ezip geçtiğini söylüyor.

Daha Sağlam ve Daha Kaliteli Ses

İncelemeye göre, Samsung Galaxy S8 modelinde sunulan AKG marka kulaklıklar; ücretsiz bir kulaklığa göre son dönemin en iyilerinden bir tanesi. Kablolu ve kabloları açısından oldukça sağlam, dayanıklı bir kulaklık olan AKG marka ürünlerin, ses kalitesinin de Apple’ın kulaklıklarına göre oldukça iyi olduğu belirtilmiş.

Earpods ve standart Apple kulaklıklarının ses izolasyonu açısından başarısız olması durumu ise AKG kulaklıklarında mevcut değil. Samsung, Galaxy S8 ürünleri ile sunduğu bu ücretsiz kulaklığın ses izolasyonunu, kusursuz bir biçimde sağlamış.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir