Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy S8 Olduğu Öne Sürülen Görsel Sızdırıldı

Galaxy S8 Olduğu Öne Sürülen Görsel Sızdırıldı

admin admin -

Amiral gemi telefon sınıfında Mart ayında kullanıcılarına tanıtılacak olan bu telefonun henüz çıkmadan görselini paylaşan Evan Blass firması Samsung’un sır gibi sakladığı bu resim ile gündeme geldi.

Mobil Kongre Fuarı’nda tanıtımını yapmadığı ve lansman için kendisine özel bir tarih seçen Samsung’un özellikle 29 Mart’ta tanıtacağı telefonun görselinin basına sızmasından sonra kullanıcıların yorumları oldukça dikkat çekici oldu.

Galaxy S8 modelinin üzerinden uzun zamandır çalışan ve son yılların en dikkat çeken telefonunu çıkartmak için kolları sıvayan Samsung’un bu modeli üzerinde en dikkat çeken detayın ekran tuş kilidinin bu telefonda dokunmatik olması. Daha  önceki modellerinde sadece tuş olarak ekran açma kilidi bulunduran firma bu sefer uzun zamandır vazgeçmediği bu özellikten vazgeçmiş gibi gözüküyor.

Süper AMOLED ekran teknolojisi ile karşımıza çıkan firmanın görselinin basına sızmasından sonra bakalım Samsung’un günler sonra açıklayacağı bu telefon modeli hakkında Evan Blass firması başka görselleri de kullanıcıları ile paylaşacak mı? Merak konusu olmaya başladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir