Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galaxy S8’in Yeni Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı!

Galaxy S8’in Yeni Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı!

admin admin -

Bilindiği gibi Samsung 29 Mart 2017’de yeni amiral gemi modelleri olacak olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini tanıtacak. Sızdırılmayan bir yanı kalmayan Samsung’un yeni amiral gemilerinin şimdi de yeni renk seçenekleri ortaya çıktı. 

Sızıntılarıyla ünlü olan ve pek çok kişi tarafından takip edilen Evan Blass, Samsung’un yeni amiral gemileri olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleriyle ilgili çok önemli sızıntıları takipçileriyle paylaşmıştı. Evan Blass şimdi de Samsung’un yeni amiral gemilerinin yeni renk seçeneklerini sızdırdı. Samsung’un yeni amiral gemileri görünen o ki; siyah gökyüzü, orkiye grisi ve kutup gümüşü ile gelecek. Samsung’un yeni amiral gemilerinin renkleri aşağıda ki gibi olacak. 

Evan Blass ayrıca Samsung’un yeni amiral gemisinin Avrupa satış fiyatlatını da açıkladı. Evan Blass’a göre Samsung’un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8’in fiyatı 799 Euro yani 3.124 TL’den başlayacak. Samsung’un bir diğer amiral gemisi Galaxy S8 Plus ise 899 Euro yani 3.902 TL’den başlayan fiyatlarda satışa çıkacak. Samsung’un yeni akıllı telefonlarının Türkiye fiyatlarına önemli bir vergi ve kur farkının da ekleneceğini belirtmekte fayda var. 

Samsung’un yeni amiral gemisi 29 Mart’ta tanıtılacak ve 21 Nisan’da tüm dünyada satışa sunulacak. Bakalım Samsung’un yeni amiral gemileri kullanıcılar tarafından nasıl bir tepki toplayacak. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir