Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. General Mobil GM5 ve GM5 Plus Oldukça Beğenildi

General Mobil GM5 ve GM5 Plus Oldukça Beğenildi

admin admin -

Akıllı telefon piyasalarında üst segment telefonların çok pahalı olması bazı kullanıcıların daha düşük miktarlarda telefonlara yönelmesini sağlarken bu konuda GM 5 ve GM 5 Plus modelleri özellikleri bakımından kullanıcıları tatmin eden bir telefon olma özelliğini taşımaya devam ediyor.

İşletim sistemi olarak her zaman Android tercih eden ve bu konuda kullanıcılarını mağdur etmeyen firmanın GM 5 ve GM 5 Plus modelleri yine en çok satanlar listesinde geliyor. Fiyat olarak Bin TL civarında bir telefon almak isteyen kullanıcıların yakından takip ettiği bir telefon olan GM 5 ve GM 5 Plus’un kullandığı son sürüm Android işletim sistemi 7.1.1 Nougat bu alanda lider olmasına neden oluyor.

Android One programı kullana GM 5 modellerinin fiyatları ile özellikleri arasında bir kıyaslama yapıldığı zaman GM 5 modeli 700 TL banında satışa sunulurken GM 5 Plus modeli ise Bin TL bandında halen kullanıcıların tercih ettiği telefonlar arasında gelmeye devam ediyor. Yakında karşımıza GM 6 ve GM 6 Plus modelleri ile gelecek olan General Mobile firmasının bizlere sunduğu bu telefonlarda fiyatlandırma nasıl olacak bu konuda meraklı bekleyişimiz devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir