Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. General Mobile GM 6 Resmi Olarak Duyuruldu. İşte Detaylar..

General Mobile GM 6 Resmi Olarak Duyuruldu. İşte Detaylar..

admin admin -

Özellikle son zamanlarda ciddi bir müşteri potansiyeline erişerek bu konuda rakiplerinin önüne geçme başarısı gösteren firmanın son amiral gemisi General Mobile GM6 modeli hakkında merak edilenleri toparlayalım..

General Mobile GM6 teknik özellikleri

Firmanın özellikle alt seviye telefonlar arasında oldukça popüler olan General Mobile GM5 modelinden sonra bu sefer karşımıza gelecek olan GM 6 modelinde gerçekten bulunan özellikler dikkat çekecek gibi duruyor.

5 inçlik IPS ekran ile kullanıcılarının karşısına gelecek olan bu teflonda Gorilla Glass ekran teknolojisi kullanılarak telefonun oldukça dayanıklı olduğu gözler önüne serildi. 1.5 Ghz kapasitesinde işlemcisi bulunan bu telefonun özelikle 3 GB RAM özelliğini de bünyesinde barındırmasından sonra kullanıcılarına üst düzey bir performans sunması bekleniyor. SD kart desteği ile 32 GB olan hafızanın 128 GB’a kadar artıyor olması da kullanıcıların merak ettiği bir diğer detaydı.

3000 mAh kapasitesinde bulunan bataryası ile en azından 1 günlük kullanım sunan General Mobile GM6 modelinin fiyat olarak sınıfında en uygun telefonlar arasında olduğunu gösteriyor. İşletim sistemi olarak yine Android 7.0 ile gelecek olan General Mobile GM6 modelinin Android 9.0 güncellemesini ilk kullanacak olan telefon olduğunu da belirtelim.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir