Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. General Mobile Şirketi Dünya’ya Yayılmasını Sürdürmekte

General Mobile Şirketi Dünya’ya Yayılmasını Sürdürmekte

admin admin -

2013 senesi içerisinde satışa sunmuş olduğu Discovery modeli ile  birlikte ülkemizde çok büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran General Mobile şirketi, Android One isimli programına dahil olması ile beraber büyüme konusundaki ivmesini de en üst noktalara taşımayı başarmış oldu.

Türkiye içerisinde Android One isimli programına dahil olduğu açıklanan ilk cihaz 2015 senesi içerisinde satışa çıkartılan General Mobile 4G  modeli olurken, GM 5  modeli ve GM 5 Plus modelinin yanında yakın bir zaman içerisinde duyurusu yapılan GM 6 modeli de fiyat performans oranı sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmiş olan ürünler arasında yer almakta.

Yalnızca Türkiye ile sınırlı  bir durumda kalmayarak, dünyanın genelinde 30 taneden çok ülkede satış yapmakta bulunan General Mobile şirketinin yeni durağı ise bu defa Dubai oldu.

GM 5 modeli, GM 5 Plus modeli ve GM 6 isimli modelini Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde yaşamını devam ettiren tüketiciler ile buluşturma konusunda özel bir isteği bulunan isteyen General Mobile şirketi, 50 tane değişik ülke içerisinde 12.000 kişilik ekibi ile faaliyet göstermekte bulunan Muller & Phipps şirketi ile özel bir anlaşma imzalamış oldu.

Muller & Phipps Middle East şirketinin CEO’su görevindeki Trevor Price ise, General Mobile ile yapmış oldukları distribütörlük anlaşması ile  alakalı çok iyi işler başaracaklarını açıkladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir