Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gogoro Süper Hızlı Elektrikli Bisikletini Tanıttı!

Gogoro Süper Hızlı Elektrikli Bisikletini Tanıttı!

admin admin -

Tayvan merkezli ünlü elektrikli araçlar üreten Gogoro şirketi yeni elektrikli bisikletlerini tanıtmaya devam ediyor. Gogoro şimdi de yeni elektrikli bisikleti olan Gogoro 2 Smartscooter’ı tanıttı. Öncelikli olarak Tayvan’da satışa sunulacak  olan Gogoro 2 Smartscooter’ın sonrasında diğer ülkelerde de satışa çıkması bekleniyor. Şimdilik hangi ülkelerde satışa sunulacağı bilinmeyen Gogoro 2 Smartscooter’ın öncelikli olarak Almanya ve Fransa’da satışa çıkacağı ve bu ülkelerde de çok satılacağı düşünüyor. 1.295 dolardan satışa sunulacak olan Gogoro 2 Smartscooter ‘lar 6 farklı renkle satışa çıkacak.

Sahip olduğu fiyat etiketine göre oldukça ideal bir elektrikli bisiklet olarak görülen Gogoro 2 Smartscooter 0 – 50 KM’ye sadece 4.3 saniyede çıkabiliyor ve elektrikli bisiklet saatte 90 km hıza erişebiliyor. Tam dolu depoyla 110 kilometre gidebilen Gogoro 2 Smartscooter daha şimdiden kullanıcıların beğenisini kazandı.

gogoro

Gogoro ayrıca Gogoro 2 Smartscooter ile birlikte mobil uygulamasını da güncelledi ve daha modern bir arayüz getirdi. Kullanıcıların Gogoro 2 Smartscooter’larıyla ilgili pek çok şeye uygulamadan erişebilirken ayrıca Gogoro 2 Smartscooter’larına parmak iziyle erişebiliyor.

gogoro

Gogoro’nun planına göre Tayvan’da var olan 350 şarj istasyon sayısına 500 adet daha eklenecek ve kullanıcıların sarj sorunu da çözülmüş olacak. Gogoro 2 Smartscooter’ların ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir