Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Google, Bir Sonraki Akıllı Telefonunda Ekranı Büyütebilir

Google, Bir Sonraki Akıllı Telefonunda Ekranı Büyütebilir

admin admin -

Bugüne kadar ürettiği telefonlarda üst düzey özelikleri sunmasının yanı sıra telefonlarına verdiği isimler ile de dikkatleri üzerine çeken Google’un balık isimlerini tercih etmesi bu telefonları takip edenler tarafından yakından bilinmektedir. Ancak son olarak çıkartacağı telefonun ismini sır gibi saklayan Google firmasının yeni telefonu bakalım hangi isim ile gelecek.

Ancak Google tarafından açıklanamayan resmi isme göre yeni gelecek olan telefonun ismi Taimen olarak bilinen bir köpek balığı isminin olacağı tahmin ediliyor. Dünya üzerinde en büyük bilinen köpek balığı türleri arasında gelen bu balığın ismini tercih eden Google’un aslında burada bir mesajı gizli olarak bulunmaktadır. Yeni gelecek olan telefonda bu ismi tercih etmesinin nedeni teknoloji severlerin dikkatinden kaçmadı ve Google telefonunun yeni gelecek olan modelinde ekran boyutunun oldukça büyük olması bekleniyor.

En küçük tablet boyutlarının 7 inç olduğu günümüzde 6.5 inç ekran boyutu ile gelmesi beklenen firmanın bu konuda nasıl bir tepki alacağı ise merak konusu olmaya başladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir