Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Google Glass Geliştirilmiş Olarak Gelecek

Google Glass Geliştirilmiş Olarak Gelecek

admin admin -

Uzun bir süredir Google Glass hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Geliştirilmiş haliyle piyasaya çıkacak olan Google Glass, bu geliştirilmiş haliyle bir önceki sürümünden daha fazla satış yapması bekleniyor. Kullanılabilirliğinin yanında donanım olarak da gelişmiş halde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni geliştirilmiş haliyle iddialı bir şekilde piyasaya girmeyi hedefleyen Google Glass, 2013 yılında çıktığında yüksek seviye çekim kalitesi ve teknolojiye sahip bir göz kamerasıydı. Bir önceki versiyonun fiyatının yüksek olması satışların az sayıda kalmasının en büyük sebebiydi. Geçen sefer olduğu gibi bu sefer de sınırlı stoklarla piyasaya sürülecek olan Google Glass bu durumun bir sorun teşkil etmeyeceğini düşüncesinde.

Deneysel projeler firması Alphabet, Google Glass Enterprise Edition’ı resmi olarak açıkladı. Uzun bir çalışmanın eseri olan yeni Google Glass Enterprise Edition’ın bu kez sadece işyerlerinde kullanılacak olması bekleniyor. Saha hizmetleri, sağlık ve lojistik üzerine çalışma yapılan yerlerde ürünün kullanılmasının yararlı olacağı düşünülüyor.

Bir önceki sürüme göre daha uzun pil süresine sahip olacak olan Google Glass Enterprise Edition, tek sefer 4 ila 6 saat arası kullanılabilecek olması dikkat çekiyor. Çekim kalitesinin de yükseltildiği Google Glass Enterprise Edition’da, kayıt sırasında yanan kırmızı ışıkta gizlilik kaygısını çözmeyi hedefliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir