Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Google Play Store’da Her Hafta Bir Uygulama Ücretsiz Olacak!

Google Play Store’da Her Hafta Bir Uygulama Ücretsiz Olacak!

admin admin -

Google’ın mobil işletim sistemi olan Android’in içerik mağazası olan Google Play Store geçtiğimiz günlerde önemli bir güncelleme aldı. Google Play Store aldığı bu yeni güncelleme ile birlikte yeni bir bölümü aktif hale getirdi. Google Play Store’a gelen bu yeni bölümle birlikte artık her hafta bir uygulama ücretsiz olarak Android kullanıcılarına sunulacak. Kullanıcılar bu yeni bölümde şimdiye kadar ücretli olan o uygulamayı bir süreliğine ücretsiz olarak indirip kullanabilecekler.

Google Play Store’da sunulan ilk ücretsiz uygulama ise ünlü animasyon kanalı Catoon Network’ün Adventure Time çizgi filminden esinlenen Card Wars – Adventıre Time isiml bir oyun. Google Play Store’da daha önce 10,99 TL (2.99 USD) fiyat etiketiyle sunulan bu uygula bir hafta boyunca ücretsiz oldu.

Bilindiği gibi Google’ın Google Play Store için başlattığı “Haftanın Ücretsiz Uygulaması” bölümü uzun bir süredir Apple’ın mobil işletim sistemi olan iOS kullanıcılarına da sunuluyordu. iOS kullanıcıları yine “Haftanın Ücretsiz Uygulaması” köşesinde bu uygulamalara ücretsiz olarak sahip olabiliyordu. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir