Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Google Play’den Ücretsiz İndirebileceğiniz En iyi 3 FPS Oyunu

Google Play’den Ücretsiz İndirebileceğiniz En iyi 3 FPS Oyunu

admin admin -

Dünyanın en çok kullanılan mobil marketlerinden biri olan Google Play Store‘dan android tabanlı akıllı telefonlarınızda ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz en iyi 3 FPS oyununu sizler için belirledik.

 

Yükselen oyun piyasasının yanında, mobil platform içinde bir çok başarılı oyunlar geliştirilmekte. Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde temin edebileceğiniz ve bizim sizler için seçtğimiz en iyi 3 FPS oyunu ise, özellikle hem başarılı oyun dinamikleriyle hemde grafikleri ile ön plana çıkıyor. Grafikleriyle bir çok başarılı mobil oyunundan daha belirgin olan bu 3 oyunun ayrıca hikayeleri de gayet başarılı. Ayrıca bu 3 oyunu da geliştiren firmanın Gameloft olduğunu söylemekte fayda var.

 

Sniper Fury:

Google Play Store’da 4.2 kullanıcı oyu ile yüksek sıralara oturan oyun, başarılı grafiklerinin yanında Sniper tarzı oyunları sevenler için çok kaliteli bir oyun dinamikleri sağlıyor.

Sniper tarzı oyun severler için en ideal oyunlardan bir tanesi olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

 

Modern Combat 5:

Yine bir Gameloft ürünü olan Modern Combat 5, Modern Combat seriisinin 5. oyunu olmakla birlikte en çok oynanan oyunu olarak zirvede yerini tutuyor. Yine 4.2 kullanıcı oyu ile belirgin olan Modern Combat 5, hikayesi ile de oldukça kaliteli.

 

N.O.V.A. 3:

Yüksek boyutu ile ön yargılara sebep olsa da, başarılı hikayesi ile övgüleri hak eden N.O.V.A 3 oyununun grafikleri de bir başka güzel. Bu oyunun kullanıcı oyu ise 4.5.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir