Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Google Şirketi Home Mini İsimli Ürününü Duyurdu

Google Şirketi Home Mini İsimli Ürününü Duyurdu

admin admin -

Google Home Mini isimli özellik gerçekleştirilen özel etkinlik ile beraber duyuruldu. İlk çıkan versiyonu ile büyük bir başarı yakalamış olan Google şirketinin ev asistanı şimdi tamamen yenilenmiş ve de bütçe dostu bir versiyonu ile karşımıza çıktı.

İlk versiyona bakıldığında bir hayli portatif duruma getirilmiş olan Google şirketinin ev asistanı yepyeni bir takım özellikleri ile dikkatleri çekmekte. Duyuru esnasında ”Form ile boyut çok önemli bir nokta” ifadeleriyle söze başlamış olan Google şirketi, Home Mini modelinin tanıtırken tasarımın hatlarını da ön plana çıkartmış oldu.

Özel bir kumaş kullanmış olan Google Home Mini isimli ürün 4 tane LED ışık barındırmakta. Öte yandan Mini’yi Chromecast ile bağlayabilmekte, böylelikle Google cihazlarının arasında özel bir ekosistem kurabilme şansını elde edebiliyorsunuz.

Google Home Mini isimli ürün 3 tane değişik renk seçeneği ile  birlikte satışa çıkmış olacak. Mercan ile birlikte tebeşir beyazı ve de kömür renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunulmuş bulunacak. Bugün içerisinde ön siparişleri başlayan cihaz, 19 Ekim tarihinde Google Home’un satışa çıkartıldığı 7 değişik ülkede satışa çıkmış olacak.

Öte taraftan Mini versiyon fazlasıyla uygun bir fiyat ile karşımıza çıkmakta. Google Home Mini ürünü yalnızca 49 dolarlık ucuz bir satış fiyatına sahip durumda.

Birde bugüne kadar iPhone modellerinde görmüş olduğumuz iPhone’mu bul isimli uygulamasına benzeyen bir sistem cihaz içerisinde yer almakta. Android ve de  iPhone cihazlarla komple uyumlu bir şekilde çalışacak olan bu sistem ile, cihazınız sessiz özellikte bile olsa onu basit bir şekilde bulabileceksiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir