Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Google Şirketinin Pixel 2 XL Modelinde Şarj Aleti Sorunu

Google Şirketinin Pixel 2 XL Modelinde Şarj Aleti Sorunu

admin admin -

LG şirketinin tarafından geliştirilmiş olan Google Pixel 2 XL modeli çıkmış olduğu günden beri problemler ile boğuşmaya devam etmekte. Bu defa ise Google Pixel 2 XL modeli şarj problemleri ile boğuşmakta.

LG şirketinin tarafından geliştirilmiş olan ve Google şirketinin en büyük kozu olarak ön plana çıkarttığı Pixel 2 XL modelinin problemleri bir türlü bitmek bilmiyor. Geçmiş olduğumuz günlerde yazılım yüklenmeden gönderilmiş olduğu ortaya çıkmış olan modelin şimdi de şarj konusunda bekleneni hiç bir şekilde verememekte olduğu ortaya çıktı.

Kutusu içerisinde 18W değerindeki hızlı şarj  etme özelliğine sahip olan bir şarj aletiyle gelmekte bulunan akıllı telefon gerçekleştirilen testlere bakılırsa en fazla 10.5W özellik ile şarj olmakta.

Şarjın yüzdesi 65‘i gördükten hemen sonra daha aşağı inmekte bulunan bu değer sonuca bakılır ise cihazın tam şarj olabilmesi 2.5 saati bulabiliyor.

Muhtemel olarak batarya üstünde yer alan baskıyı azaltıp çok daha uzun ömürlü olmasının hedeflenmekte olduğu bu özellik maalesefki telefonunun kullanıcıları tarafından çok fazla olumlu karşılanmış durumda değil.

Nathen G. tarafından ortaya çıkartılmış olan bu duruma Google  şirketi özel bir güncelleme çıkartacak mı veyahut bu şekilde devam edilecek mi bunu hep beraber bekleyip göreceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir