Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hepsiburada’dan HepsiExpress Uygulaması

Hepsiburada’dan HepsiExpress Uygulaması

admin admin -

Ülkemiz üzerinde yer alan en önemli e-ticaret platformlarından bir tanesi olan Hepsiburada.com, Gebze ilçesi içerisinde yer alan operasyon merkezi ile beraber müşterilerin beklemiş olduğu hızı sağlamak ve de hem daha güvenli  bir şekilde hem ise daha iyi bir hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

2016 senesi içerisinde operasyon merkezini devreye almış olan ve bugüne kadarki süreçte toplamda 100 milyon Türk Lirası tutarının üzerinde yatırım yapmış olan Hepsiburada, sektör içerisindeki en büyüğü olan merkezin kapılarını ise ilk defa basına açmış oldu.

Bu özel operasyon merkezinin sayesinde, sipariş edilmiş olan bir ürün merkezden tam olarak 1 saat içinde çıkıyor. İstanbul ili içerisinde Hepsiexpress ile sipariş vermiş olan bir müşteriye ise ürün adresine kadar tam 3 saat içerisinde teslim edilebilmekte. Örnek olarak sabah 09:00’a kadar sipariş vermiş olan bir tane müşteri ürünü saat tam 12:00’yi gösterirken adresinde bulabiliyor.

Öte yandan müşterilerden gelmeye başlayan talep doğrultusunda değişik siparişleri  de tek bir kolide gönderebilmek ise çok önemli bir detaydır.

Gebze ilçesi içerisinde, 2 kat üstünde 100.000 metrekarelik bir depolama alanı ile Türkiye içinde e- ticaretin en büyük operasyon merkezi olarak nitelendirilen, büyük bir kısmı temel tüketim ürünlerinden oluşmakta bulunan, 30 ayrı kategoride, 210.000 tane ürün ve 1,6 milyon tane ürün varyasyonu stok içerisinde yer almakta.

Dijital dünyada yer alan müşterilerin ihtiyaç ve  de beklentilerine göre şekillenmekte olan Hepsiburada’nın Operasyon Merkezi, aylık olarak 10 milyon tane ürün sevk edebilme kapasitesi ile beraber 7 gün  ve 24 saat aktif bir şekilde hizmet vermekte.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir