Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hitman Oyununun Birinci Bölümü Komple Ücretsiz

Hitman Oyununun Birinci Bölümü Komple Ücretsiz

admin admin -

 

Hitman’in çıkartmış olduğu en yeni oyununu denemeyi isteyenler için  muhteşem bir haberimiz mevcut. Oyun severler, Hitman oyununun birinci bölümünü PS4 ile birlikte Xbox One ve de PC için komple ücretsiz bir biçimde indirip bedava oynayabilecekler.

Hitman oyununda geliştirici ekibinden olan IO Interactive ise, Square Enix şirketi ile yollarını tamamen ayırmıştı. Bu meydana gelen ayrılığın hemen sonrasında ise oyuncular en son Hitman oyununun tamamen tüm bölümlerini uygun bir fiyattan satın alabilmekte idi. Şimdi ise Hitman oyununun birinci bölümü, bütün platformlar için komple ücretsiz bir şekilde sunuldu. Bunun sayesinde ise oyunun ilk bölümlerini, hiç bir şekilde para ödemeden ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Oyunun birinci bölümünü PC ile birlikte Playstation 4 ve de Xbox One için ücretsiz bir şekilde indirip bedava oynayabilirsiniz. Geriye kalan diğer bölümleri oynamayı istersenizde bir ücret ödemek mecburiyetindesiniz.

IO Interactive şirketinin CEO’su görevinde bulunan Hakan Abrak  ise bu konuyla alakalı olarak; ”Bütün oyuncuları Hitman’in bu yeni yeni oyunun oynamaya davet etmekten dolayı çok büyük bir gurur duymaktayız. Hitman  oyunu gerçektende çok fazla sevilmekte ve bu  yapmış olduğumuz yeni teklif ile beraber, daha bir çok kişinininde bu oyunu sevecek olduğunu umuyoruz. Bu yayınlanmış olan Hitman’in ise  en iyisi olduğuna tamamen inanıyoruz.” şeklindeki ifadelerine yer verdi..

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir