Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Honor 7X Modelinin Tanıtımı Ne Zaman Yapılacak?

Honor 7X Modelinin Tanıtımı Ne Zaman Yapılacak?

admin admin -

Honor şirketinin tarafından yapılmış olan resmi açıklamayla beraber merakla beklenmeye başlanan ve orta segmente hitap ettiği açıklanan Honor 7X modelinin ne zaman tanıtılacak olduğu da resmen kesinleşmiş oldu.

Orta seviyedeki kullanıcılara hitap etmekte bulunan bir donanımla üretilmiş olan ve nispeten çok daha düşük bir fiyat ile raflardaki yerini alacak olduğu belirtilen Honor 7X modeli, 11 Ekim tarihi içerisinde Honor tarafından gerçekleştirilecek olan resmi etkinlik kapsamında beraber tanıtılacak.

Etkinliğin hemen sonrasında direkt bir şekilde Çin pazarı içinde satışa sunulacak olduğu açıklanan cihazın küresel pazar içerisinde ne zaman tüketicilerle buluşacağı da halen kesinleşmiş  bir durumda değil. Lakin tahminler ise, daha öncesinde de olduğu gibi kısa bir zaman içinde dünya çapındaki satışların başlayacak olduğu yönünde.

Geçmiş olduğumuz günlerde Çin içerisinde gerekli sertifikaları da almayı başarmış olan bu cihazın donanım ile ilgili özellikleri de ortaya çıkmış idi. Bu  bahsi geçen bilgilere bakılırsa cihaz 5.5 inç boyutlarında Full HD bir ekran, Kirin 670  özellikli işlemci, 4 GB’lık bir bellek ve de 64 GB’lık bir dahili hafıza seçenekleriyle satışa sunulmuş olacak.

Bunlardan ayrı olarak cihazda 12 MP’lik bir 2 kamera düzeneğinin yer alacak olduğu da bilinmekte. Özçekim kamerası kısmında ise ne yazık ki elimizde net bir bilgi bulunmamakta. Son olarak ise cihazın arka kısmında bir parmak izi okuyucunun yer alacak olduğunu ve de  Android 7.1 Nougat isimli işletim sistemi yüklü bir şekilde tüketiciye sunulacak olduğunu da belirtmekte yarar var.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir