Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. HP Elite x3 Yanlışlıkla Mı Tanıtıldı?

HP Elite x3 Yanlışlıkla Mı Tanıtıldı?

admin admin -

HP Elite x3 modelinin akıllı telefon olma dışında hem tablet hem de PC gibi işlem yapacak olmasının açıklanmasından sonra telefon gerçekten dikkatleri üzerine çekme başarısı gösterdi.

HP Elite x3 Teknik Özellikleri

Telefon alışılmış modellerin dışında işletim sistemi olarak Windows 10 Mobil işletim sistemi ile geldi. İşletim sistemi konusunda beklentilerin çok uzağında kalan firmanın Snapdragon 820 işletim sistemi ise gerçekten dikkat çekici.

6 inç boyutlarında bir telefon olarak karşımıza gelen HP Elite x3 modelinin Süper AMOLED Ekran teknolojisini kullanması ise dikkat çeken diğer bir detay oldu. 4 GB RAM kapasitesini de bünyesinde barındıracak olan ve aynı zamanda 64 GB Dahili depolama alanını da kullanıcılarına sunacak olan HP Elite x3 modelinin amiral gemi sınıfında yer alan bir model olduğunu belirtmek istiyoruz.

Telefonda aynı zamanda kullanılan 4100 mAh kapasitesinde batarya gücüde etkileyici özelliği ile karşımıza çıkmaktadır. Fiyat olarak ise 799 dolar olacak bu modelin ülkemizde ne kadar fiyattan satışa çıkacağı merak konusu oldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir