Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. HTC Şirketinin U11 Plus Modeli İçin Saydam Renk Açıklandı

HTC Şirketinin U11 Plus Modeli İçin Saydam Renk Açıklandı

admin admin -

HTC şirketinin 2 Kasım tarihinde tanıtacak olduğu 2 modelden bir tanesi olan U11 Plus modeli yepyeni bir tane iddiayla karşımızda. HTC şirketinin Android One projesi kapsamında tanıtacak olduğu U11 Life ile beraber tanıtılması beklenilmekte olan U11 Plus modeli, güçlü özelliklerinin yanında firmanın çok eleştirilmekte olan çerçevelerinden kurtulmuş olduğu ilk model olarak karşımıza çıkacak.

Yüksek bir ekran kasa oranı sayesinde çok şık bir tasarıma sahip bulunması beklenilen bu model, yüksek durumdaki donanım özelliklerini de kendi bünyesinde barındırıyor olacak. Sızıntıların efendisi şeklinde tanımlanmaya başlanan Evan Blass da HTC U11 Plus modeliyle alakalı gerçekleştirdiği paylaşımda modelin renk ile ilgili seçeneklerini ortaya çıkartmış oldu.

Evan Blass’ın ise parlak siyah ile birlikte etkileyici gümüş ve de yarı saydam renk seçenekleriyle beraber söylemiş olduğu model, HTC şirketinin tarafından paylaşılmış olan görsel ile doğrulandı diyebilmekteyiz. 2 Kasım tarihini  de işaret etmekte olan görsel, HTC U11 Plus modeli olduğu tahmin edilmekte olan modelin arka kısmını gösteriyor.

Bir zamanlarda LG şirketide Firefox OS işletim sistemi ile çalışmakta olan saydam  bir akıllı telefon üretmiş idi. Fazlası ile merak uyandırmakta olan akıllı telefon maalesefli işletim sistemininde etkisi ile birlikte pek bir alaka görememiş idi. Bunun yanında pek çok YouTube kanalı ise arka tarafı cam bulunan telefonların kaplamalarını çıkartarak şeffaf şekilde videolarını çekmiş idi.

HTC şirketinin gerçekten şeffaf renkli bir tasarıma mı yer verecek olduğu yoksa şeffaf görünüme sahip bir malzeme mi tercih edecek olduğu ise herkes tarafından çok büyük bir merak konusu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir