Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. HTC U Ultra Zorlu Testlerde Sınıfta Kaldı!

HTC U Ultra Zorlu Testlerde Sınıfta Kaldı!

admin admin -

Son zamanlarda akıllı telefon alanında farklı bir strateji izleyen HTC’nin yeni akıllı telefonu HTC U Ultra zorlu testlerde sınıfta kaldı!

HTC yeni akıllı telefonları üzerinde artık çok daha titiz bir çalışma yürütüyor. Bu anlamda HTC’nin kısa bir süre önce HTC U Ultra modelini tanıtmıştı. Özellikleriyle dikkat çeken HTC U Ultra ne yazık ki zorlu testlerden kaçamadı. Daha önce pek çok akıllı telefonu zorlu testlere tabii tutan ünlü YouTube kanalı JerryRigEverything HTC’nin bu yeni akıllı telefonu testlere soktu.

HTC U Ultra koruma özellikleri ön planda tutulan bir telefon olarak karışımıza çıkıyor. 5. jenerasyon Gorilla Glass koruma ekranıyla gelen HTC U Ultra 5. dereceye kadar ekran çizilmelerine ve darbelerine karşı dayanabiliyor. Ancak HTC’nin bu yeni akıllı telefon 6. derece darbelere dayanamıyor. 

iPhone 6 Gibi Kolayca Bükülüyor!

HTC’nin U Ultra modelinin arka tarafı bıçak ve falçata ile çizilmiyor. Akıllı telefonunun ana kamera camı da çizilmiyor ancak aynı durum flaş ve lazer odaklama için geçerli değil. Flaş ve lazer odaklama plastik parçalardan yapıldığı için kolayca çizilebiliyor. HTC’nin U Ultra modeli çeşitli araçlarla çizilebilir. Son olarak HTC’nin U Ultra modeli tıpkı Apple’ın iPhone 6 modeli gibi kolayca bükülebiliyor. İşte HTC’nin U Ultra modelinin test videosu. 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir