Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hydrafacial Yöntemleri Nelerdir?

Hydrafacial Yöntemleri Nelerdir?

admin admin -

Hydrafacial Nasıl Yapılır?

Cildin yenilenmesi, beslenmesi ve onarılması için uygulanan cilt bakım yöntemlerinden biri de hydrafacial tekniğidir. Hydrafacial aşamalardan meydana gelir. Öncelikle cildi derinlemesine temizlenmesi ve ölü hücrelerden arındırılması gerekir. Ardından cildin ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral, enzim, peptit ve hyaloronik asit içerikli maddeler cilde takviye edilir.

Cilde transfer edilen bu maddeler şoklama etkisi ile cilt altında tuttular ve böylece cilt kendini yenilemeye başlar. Tüm bu aşamalardan sonra sağlıklı, pürüzsüz, aydınlık ve ışıltılı bir görünüm elde edilir. Hydrafacial fiyatları işlemde birlikte kombine edilen diğer yöntemlerle beraber belirlenir.

 

Hydrafacial güvenilir ve etkili bir cilt bakım yöntemidir. İlk seanstan itibaren gözle görülür parlak ve canlı görünüm elde edilir. Hydrafacial yöntemleri kişilerin cilt tipini bu isteğine göre değişkenlik gösterebilir. Bu neden uygulanacak yöntemi karar verilmeden önce kişiyim cifi ve ihtiyaç duyduğu hyaloronik asit içerikli maddeler tespit edilir. Hydrafacial fiyatları kişiye özel planlanır.

Hydrafacial Fiyatları

Sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyen birçok kişi hydrafacial uygulamasını tercih ediyor. Hydrafacial fiyatları gidilen merkeze seans sayısına göre değişir.

Badem Göz Estetiği Nasıl Yapılır?

Badem göz estetiği güzel ve çekik gözlere sahip olmak isteyen kişilerin tercih ettiği estetik operasyonlardan biridir. Göz çevresinde ve kapaklar üzerinde meydana gelen sarkmalar uzmanlar tarafından yapılan müdahaleler sonucunda profesyonel anlamda giderilir.

Badem göz estetiği cerrahi bir müdahale olduğu için göz etrafında bulunan bağlar yukarı çekilir ve göz daha çekik bir görünüme kavuşur. Uygulama sırasında hastalara lokal anestezi uygulanır ve hasta konforu üst düzeyde sağlanır.

Kısa sürede tamamlanan işlem sonucunda hastalar hastanede beklemeden taburcu edilirler. Badem göz estetiği sırasında kullanılan özel dikişler zamanla kendiliğinden kaybolur ve böylece herhangi bir iz oluşmaz.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Güzellik algısının ve estetik kaygıların her geçen gün farklılık gösterdiği günümüzde badem göz estetiği sıklıkla tercih edilen bir işlemdir. Yapılan estetik işlemler sonrası göz çevresi düzgün ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Böylece kişiler hem genç hem de sıkı bir yüze sahip olurlar.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Etkili ve çekici gözlere sahip olmak isteyen kişilerin tercih ettiği işlemlerden biri de badem göz estetiğidir. Yaşlanma ile birlikte göz çevresinde meydana gelen sarkmalar ve yorgun ifadeler badem göz estetiği ile giderilir. Böylece düşük göz yapısına sahip tüm bay ve bayanlar badem göz estetiği yaptırabilir.

Badem Göz Estetiği Faydaları

Badem göz estetiğinin en önemli faydası yorgun yüz ifadesine son vermesi ve gözleri daha etkileyici kılmasıdır. Özellikle göz çevresinde meydana gelen sarkma ve düşüklükler yapılan askılama işlemleri ile giderilir. Gözün alt ve üst kısmı badem göz estetiği ile tüm deformasyonlardan kurtulur.

Protez Tırnak Nasıl Yapılır?

El ve tırnak bakımının önem kazandığı günümüzde estetik amaçlı protez tırnaklar tercih edilmeye başladı. Kişinin gerçek tırnakları üzerine öncelikle koruyucu madde sürülür ve bu şekilde gerçek tırnakların, protez tırnaklardan zarar görmesi engellenir.

Ardından protez tırnaklar tırnağa yapıştırılır ve üzerine jel sürülür. Kişinin isteği doğrultusunda tırnağa törpüleme işlemi yapılarak şekil verilir. Protez tırnak fiyatları kullanılan ürünün kalitesine göre değişir.

Protez Tırnak Modelleri Nelerdir?

Estetik amaçlı kullanılan protez tırnaklar birbirinden farklı model ve özelliğe sahiptir. Kişinin zevki ve isteği doğrultusunda kullanılacak modele karar verilir. Protez tırnak fiyatları modelin yapısına ve özelliğine göre değişir.

Protez Tırnak Fiyatları

Protez tırnak fiyatları gidilen merkezin fiyat politikasına, sunduğu hizmetlere ve kullandığı ürünlere göre farklılık gösterebilir.

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir