Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ikea İle Apple İş Birliği Yapıyor

Ikea İle Apple İş Birliği Yapıyor

admin admin -

2 büyük şirket beraber arttırılmış gerçeklik içermekte olan bir mobilya uygulaması geliştirmeye başladığını açıkladı.

Ikea ve Apple  şirketlerinin beraber geliştirmeye başlamış oldukları arttırılmış gerçeklik odağı bulunan mobil uygulama ile ilgili olarak Ikea şirketinin Dijital Dönüşüm Lideri  görevimdeki Michael Valdsgaard ise: ”bu uygulama ile birlikte kullanıcılar artık sanal mobilyaları deneme ve de satın alma işlemlerini çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek” ifadelerine yer verdi.

Sonbahar döneminde kullanıma sunulması bekleniyor olan uygulamada başlangıç aşamasında ise yaklaşık 

 olarak 600 tane ürün yer alıyor olacak. Uygulama içerisinde öte yandan yeni kampanya fırsatları da açık bir şekilde görünecek. Ikea şirketi ise, Apple ile  birlikte teknolojinin tam olarak  nasıl çalıştığını öğrenmenin yanı sıra çok geniş çapta bir iOS kullanıcı kitlesine de sahip olduğundan dolayı beraber çalışmayı  adeta dört gözle beklemeye başladı. Valsgaard ayrıca, Apple ve Ikea işbirliği ile gelişecek olan bu uygulamanın dünya üzerindeki en geniş çoğaltılmış gerçeklik platformu olarak bilineceğini de söyledi.

400 taneye yakın yakın mağazası bulunduğu bilinen Ikea, sosyal medya ile birlikte mobil ve de üçüncü parti çevrimiçi mağazaların önüne bir an önce geçmek amacı ile teknolojinin üstünde çok  daha fazla durmaya devam ediyor. Apple şirketi ise başarılı bir ortaklık ile birlikte gücüne güç katmaya aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir