Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Instagram Biyografisine Birden Fazla URL Ekleme

Instagram Biyografisine Birden Fazla URL Ekleme

admin admin -

 

 

Instagram Biyografisine URL Ekleme Servisleri

Bu işlem yoğun olarak Instagram da vakit geçirenler için oldukça önemli bir işlemdir. Birçok kullanıcı takipçilerini yönlendirmek için birden fazla URL eklentisi koymak ister. Bunun için çeşitli servisler bulunuyor.

Bu servislerin birçoğu ücretlidir ancak ücretsiz olanların bazıları şunlar;

  • Lnk.Bio
  • Leadpages
  • Linktree
  • Link In Profile
  • Audiencetools

Bu gibi araçlar sayesinde Instagram biyografinize birden fazla URL ekleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece takipçilerinizi istediğiniz siteye yönlendirebilir ve biyografiniz de sürekli bir düzenleme eziyetinden kurtulursunuz.

Peki, Bu Servisler Güvenilir Midir?

Instagram biyografinizde bu değişikliği yapmanızı sağlayan servislerin ücretli ve ücretsiz kullanım şekilleri vardır. Kullanılan bu servisler genellikle Instagram hesabınıza erişim onayı talebinde bulunacaklardır. İşte bu yüzden birçok kullanıcı tarafından güvenilirliği sorgulanmaktadır. Ancak bu servisleri dikkatli kullanmak kesinlikle sizin elinizde yani siz neye izin verirseniz ona ulaşabilirler. Yani bu servisleri ilk kullanmaya başladığınız zaman sadece URL bağlantısı ekleme iznini onaylarsanız herhangi bir sıkıntı olmayacaktır.

Lnk.Bio Servisinin Kullanımı

Bu servis, benzer uygulamalarda da görüleceği gibi ücretli ve ücretsiz versiyonları olan bir hizmettir. Bu servis sayesinde Instagram profilinizin biyografi kısmına birden fazla URL ekleyebilirsiniz. Bu servisi kullanmak isterseniz site üzerinden kayıt yapmanız gerekmektedir. Kayıt işleminin ardından Instagram hesabınıza girerek biyografinize URL ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bu servisin ücretli sürümü size biyografi kısmından sınırsız URL ekleme imkanı sağlar. Ücretsiz kısmı ise birkaç adet link paylaşımı yapmanızı sağlar. Ücretli versiyonlarını tercih etmeniz durumunda link uzantısında Lnk.Bio ifadesini görmezsiniz. Bu da Instagram’da marka yönetenler için oldukça önemli bir detaydır.

Leadpages Servisinin Kullanımı

Birden fazla Instagram biyografi linki kullanılmasına imkan sağlayan Leadpages servisi sürükle bırak oluşturucuyla birlikte fazlasıyla kullanışlı bir özelliğe sahiptir. Böylece Instagram hesabınızı da bu servis üzerinde etkili ve kolay bir şekilde özelleştirmeniz mümkündür.

Servisi kullanmak için siteyi ziyaret ederek deneme butonuna tıklamanız gerekir. Karşınıza gelecek ekranda yeni bir şablon oluşturarak buna bir isim vermeniz gerekir. Tabi farklı özelleştirme seçenekleri de mevcut. Tüm işlemlerinizi bitirdikten sonra sayfayı yayınla seçeneğine tıklayarak linki Instagram biyografinize eklemiş olursunuz. Böylece takipçileriniz bu linkleri kullanarak leadpages üzerinde oluşturduğunuz şablonlara erişebilecektir.

Linktree Servisinin Kullanımı

Instagram biyografisine link ekleme konusunda en çok tercih edilen servis özelliğine sahiptir. Bir adet Instagram hesabına 5 adet URL eklenmesine imkan tanıyan bu servis, kolay kullanımı sayesinde de oldukça hızlı bir düzenleme imkanı sunuyor. Bu servis tek URL üzerinden çoklu URL erişimi yapılmasını sağlar. Bu servisin en önemli hizmeti ise URL bağlantılarına toplam tıklama yapan kişi sayısını bize verebilmesidir. Bu sebeple en çok tercih edilen uygulamadır.

Lintree servisinin kullanıma ait bazı detaylar verecek olursak. Öncelikle servis sayfasını ziyaret edin sitede mevcut olan ücretsiz kaydol butonuna tıklayın daha sonra açılan sayfadan Instagram ile kaydolun seçeneğine tıklayın.

Daha sonra açılacak sayfada Instagram kullanıcı bilgileriniz ile birlikte oturum açılışı yapın. Oturum açıldıktan sonra yeni URL ekleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eşleştirme uygulandıktan sonra URL bağlantılarının eklendiğinden emin olmak için biyografinizi kontrol edin.

Link In Profile Servisinin Kullanımı

Instagram biyografi linkleri için kullanılabilecek bir diğer başka servis de Lınk In Profıle servisidir. Bu servisi diğerlerinden farklı kılan özellik ise linklere resim ekleyebilme hizmeti sunmasıdır. Bu şekilde biyografiniz de daha özelleşmiş linkler paylaşmış olursunuz.

Bu hizmete erişmek için siteye girdiğiniz de karşınıza çıkacak kaydol butonu ile gerekli adımları izleyerek hizmetten faydalanabilirsiniz.

Audiencetools Servisinin Kullanımı

Audiencetools isimli bu servis, kullanıcıların kendi web sayfasını oluşturmasına ve yeni bir URL oluşturmasına olanak sağlayan kullanışlı bir hizmettir. Gayet kolay bir kullanım sunan bu hizmet sayesinde kendi web sayfanızı oluşturarak linklerini profilinizde paylaşabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir