Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Instagram Gönderileri Nasıl Kaydedilir?

Instagram Gönderileri Nasıl Kaydedilir?

admin admin -

Instagram nedir? Sosyal ağ özellikleri ve kaliteli filtrelere sahip olan bir fotoğraf paylaşım sitesidir. Geçtiğimiz yıllarda Facebook’un devraldığı Instagram en yaygın kullanılan bir uygulamadır. Kullanıcılar çekmiş oldukları fotoğrafları çeşitli filtreler ile basit bir şekilde profesyonel bir fotoğrafa dönüştürebiliyor. Uygulama kullanarak yapılan fotoğraflar Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr ve Fousquare üzerinden de paylaşılabiliyor. Instagramın kullanıcılar tarafından tercih edilme sebebi ise bu iş için özel olarak hazırlanan arayüzüdür. Bu arayüz Instagramın özel kullanıcı kitlesinin oluşmasına neden oluyor. Instagram’da yayınlan yüzlerce video ve fotoğraf içinden beğendiğiniz video ya da fotoğrafı sonradan bulmak çok zordu.

 

Instagram gönderi kaydetme özelliği nedir? Instagram anasayfasında bulunan favoriniz olan video ve fotoğraf paylaşımlarını kullanıcı profilinde özel bir alanda saklanmasıdır. Instagram 10.2 ile kullanıma sunulan yeni Instagram gönderi kaydetme özelliği ile favoriniz olan video veya fotoğrafı daha sonra bulma zorluğu çekmemenizi sağlıyor.

 

Instagram gönderileri nasıl kaydedilir? Instagram anasayfasında paylaşılan video veya fotoğrafın sağ alt köşesinde bulunan yer imi işaretine tıklayarak video ya da fotoğrafı kendi profilinizde kaydetmiş olursunuz. Daha sonra bu video yada fotoğrafı görüntülemek istediğiniz zaman kendi profil sayfanıza giderek kaydedilenler bölümünden kaydetmiş olduğunuz video yada fotoğrafı görüntüleyebilirsiniz. Kaydedilen bu paylaşımları sadece hesap sahibi olan kullanıcı görüntüleyebilmektedir. Bu Instagram verilerini kaydederken karşı tarafa her hangi bir bildirim gitmemektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir