Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Instagram İçin Canlı Yayın Özelliği Doğrulandı

Instagram İçin Canlı Yayın Özelliği Doğrulandı

admin admin -

Facebook‘un satın alımından sonra hızlı bir yükseliş trendine giren İnstagram, geçtiğimiz günlerde uygulamasına entegre ettiği alışveriş özelliğinden sonra canlı yayın özelliği için de çalışmalarını yürüttüklerini doğruladı.

The Financial Times‘a konuşan İnstagram CEO’su Kevin Systrom, şirketin canlı yayın özelliği için düşündükleri planlardan bahsetti ve heyecan verici bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkacaklarını doğruladı.

İnstagram uygulaması için canlı yayın özelliği aslında birkaç hafta önce sızdırılan bir görsel ile öğrenilmişti. O günden sonra yetkili bir ağızdan bu konuda açıklama gelmeyince gerçekliği sorgulanan haber sonunda kesinlik kazandı. İnstagram da canlı yayın özelliğini alacak olan sosyal medya uygulamaları arasına girdi.

Günümüzde etkileşimli sosyal medya uygulamaları için artık zorunlu hale gelen canlı yayın özelliğini İnstagram‘ın bünyesine katmaya çalışması doğal olarak karşılanıyor. Bununla birlikte bu özelliğin nasıl kullanılacağı, ne zaman kullanıcıların karşısına çıkacağı konusunda net bir bilgi verilmedi.

T Journal‘ın daha önce belirttiği haberde takip edilen arkadaşların hikayeler bölümünde canlı yayın yapanların kırmızıyla gösterilmiş olacağı belirtiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir