Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İnstagram İzlenme Sayısı Arttırmanın Yolları

İnstagram İzlenme Sayısı Arttırmanın Yolları

admin admin -

 

İnstagram Video Süreleri Nedir?

İlk olarak 15 saniye olan süre 60 saniye süresine çıkarılmıştır. Video paylaşımları ise güncellemelerini tam olarak 60 saniye uzatılması ile İnstagram kullanıcılarının video çekmeye yönelmesine sebep olmuştur. Dünya genelinde yapılan sosyal medya platformları arasındaki araştırmaya göre en fazla kullanıcıya sahip uygulama İnstagram seçilmiştir. 200 milyondan fazla sahip kullanıcısı bulunmaktadır. Dünya’nın en çok aktif olduğu sosyal medya platformunu kullanmaya kişi yok denecek kadar azdır. İnstagram uygulamasını doğru şekilde kullanmanız durumunda dikkat çekersiniz.

İnstagram İzlenme Sayısı Nasıl Arttırılır

Süreyi iyi ayarlamanız insanların dikkatini üzerine çekersiniz ve ilgisi açısından ise son derece önemli olmaktadır. Video kalitesini arttırmanız da videoların profesyonel biçimde düzenlenmesi ve montajlaşması önemli husustur. İnstagram beğendikleri videoları paylaşıp izlenme sayısına ise artmasına direk etki yapmaktadır. Bazı kullanıcılar ise daha az emek harcayıp kısa yoldan videoların görüntülenme sayılarını arttırmaları için sahte izleyici satın alabilmektedir.

Hashtag kullanımlarında az kullanmanız gereklidir çünkü ancak aramalar da hashtaglerin etkilidir. Düzenli içerik paylaşımında ise sahip olduğunuz takipçilere belirli zaman aralıklarla düzenli olarak paylaşımlar sunmanız gereklidir. Doğru zamanlama da ise doğru paylaşımlar yapmalısınız. İnstagram üzerinden düzenlenen yarışmalarla da kitlenizi genişletmiş olursunuz.

Bu da gönderinizin etkileşimini arttırmanız için oldukça etkili bir yöntemdir. İnstagram hesabınızın adresini diğer sosyal hesaplarında paylaşmanız sayesinde takipçinizi arttırabilirsiniz. İnstagram izlenme sayısının artması paylaşımlarınızın daha fazla kişiye de etkileşime girmesi ile sonuçlanır. Seçtiğiniz videonun izleyici sayısının artmasıyla keşfet sayfasının yukarısında yer alır.

Etkileşim de bulunduğunuz kişilerin takipçilerine de otomatik olarak ulaşmanızı sağlamaktadır. İnstagram da etkileyici filtre kullanmakta önemli bir rol oynamaktadır. Filtreler ve efektler de bir paylaşımın en önemli noktalarından biridir. Sıkıcı bir fotoğraf birkaç efekt kullanımı ile daha canlı hale gelebilir ve insanlar tarafından da kısa süre içerisinde beğenilebilir. Takipçisi en fazla olan hesapları da takip etmeniz ve bu hesapların paylaşımlarından da dersler çıkarmanız iyi olabilir.

İnstagram resmi hesabı ve pek çok ünlünün, hesabında derslerinde çıkarılabileceği noktalar mevcuttur. Videonun içeriği kadar çözünürlüğü de önemli olmaktadır. Videonun kapak kısmını dikkat çekecek ilginç bir video karesini seçin. Paylaştığınız saat insanların genel de işte olmadığı evde olduğu zamanları seçin. Videonun yorumları da ne kadar fazla olursa yine de keşfet kısmına çıkarsınız. Sosyal medya hesaplarında kullanımı ile izlenme sayılarının artması bu alanda kişilerce önemli bir konu haline gelmektedir. Doğru kullanım ile zamanla izlenme sayınızı arttırmanız mümkün olmaktadır.

Etkileşiminizi Arttırmanın Yolları

İnstagram uygulaması kullanıcılarla ya da marka şirketlerinin çeşitli organizasyon şirketlerinin de aktif bir şekilde kullanmalarında bu platform bazen fazla bir portfolyo haline dönüşmektedir. Büyük kitlelere sahip olmanız için etkileşimi arttırmanız gerekmektedir.

Bunun içinde yapmanız gerekenler;

  • Yüz içeren fotoğraflar da % 38 daha fazla beğeni gelmektedir. %32 daha fazla yorum gelmektedir.
  • Herhangi bir ürünü kullanan gerçek kişileri içeren fotoğraflar da %30 daha fazla etkileşim sağlamaktadır.
  • Açık renklerin yoğun olduğu fotoğraflar koyu renklerin yoğun olduğu fotoğraflara göre de %24 daha fala etkileşim sağlamaktadır.
  • Arka plan boşluğu fazla olan fotoğraflar da ise az olanlara %29 daha fazla etkileşim sağlamaktadır.
  • En fazla etkileşim sağlanan gün ise Pazar günü ve en az ise Çarşamba günüdür.

İnstagram İzlenme Sayılarının Yüksek Olmasının Avantajları

Görüntü sayıları artı sosyal medya uygulamaları için gelir kapısı haline gelmiştir. Bundan dolayı ise görüntülenme sayısı yüksek olan kullanıcılar oldukça avantajlı fırsatlardan yararlanarak bu işten parada kazanmaya başlayabileceklerdir. Videolar fotoğraflara göre daha çok fazla bilinirlilik sağlamaktadır. Yeni popülerlik konusunda ise oldukça faydalı konumdadır.

İnstagram İzlenme Sayısının Arttırmak İçin İzlenme Satın Alma

İnstagram izlenme servisi ile hem kişisel ve kurumsal profile sahip olanlar için aynı seviyede önem taşımaktadır. Bu durum ise izlenme hilesi olarak algılanmamalıdır. Her videonun farklı bir amacı bulunuyor olsa da yüksek izlenme oranına ulaşmak da büyük önem taşımaktadır. Atılacak doğru adımlarla beklenene ulaşabilmek oldukça kolay hale gelmektedir. İnstagram izlenmelerinin mevcut olan seviyesinin dışında sağlayabilecekleri satın alma işlemleri sayesinde önem taşıdığından kalitenin zirve noktasına ulaşabilmesini sağlayabilmek mümkün hale gelmektedir.

İnstagram İzlenme Sayısını Çoğaltma

Bu işlem için herhangi bir uygulama indirmenize gerek yoktur. İnstagram Konum gerekse de Konu etiketi ile birlikte hikaye izlenmelerinin oranının artmasını sağlayabilirsiniz. İnstagram hesabınıza giriş işleminizi gerçekleştirdikten sonra hikaye kısmına giriş yapabilirsiniz.

Ülkeniz de hangi durum daha aktif olarak kullanılmakta ise ya da ön plandaysa onunla ilgili bir konu etiketi yapabilirsiniz. Resmi çektikten sonra yukarıda yer alan gülen suratlı dikdörtgen şeklindeki bölüme tıklamanız durumunda ise konu etiketi olarak tıklayıp konunun etiketini yazınız. İşlemleri yaptıktan sonra ise yine aynı yerde konum bilgilendirmesi bulunmaktadır.

Hangi ilde hangi mekanda iseniz onun konumunu etiketleyip paylaşıp sağlarsanız o etiketi sağlayan kişiler sizin hikayenizi görebilir. Bunun haricinde ise aynı durum İnstagram da normal paylaşımlar içinde geçerlidir. Başına # ekleyip konum ve etiketi yazmanız halinde ise hikayeleriniz ciddi derecede artışlar olduğunu göreceksiniz. Böylelikle artık izlenme oranını artırmış olursunuz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir