Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Instagram Platformundan Superzoom Efekti Sürprizi

Instagram Platformundan Superzoom Efekti Sürprizi

admin admin -

Instagram platformu, Superzoom isimli efektiyle beraber Cadılar Bayramı temasına sahip yüz filtreleri ve de çıkartmaları kullanıcıları ile buluşturmuş oluyor. İşte, yapılan bu eğlenceli yeniliklerin bütün detayları haberimizde.

Yüzünüze kademeli olarak yakınlaştırma yapabilen ve bir de merak uyandırmakta olan bir müzik eklediği açıklanan Superzoom isimli efekti yeniliği ile birlikte komik ve  de gerilime sahip bir kısa video çekebilmektesiniz. Aynı Boomerang efektinde olduğu gibi bu video efekti de Instagram platformu veyahut Hikaye özelliği üstünden yüzlerde tebessüm bıraktırabilecek bir paylaşım yapabilmeniz amacı ile hazırlanmış  bir halde. Hem ön  kamera hem ise arka kamera ile kullanabilecek olduğunu bu efekt ile ilgili yakınlaştırma yapılacak olan alanı tıklama ile seçebilmeniz de olanaklı.

Cadılar Bayramı’ndan ilham almış olduğu açıklanan yüz filtrelerinin ve  de çıkartmalarının ise 1 Kasım tarihi içerisinde herkese sunulacak olduğunu belirtmeliyiz. Bu yeni filtreler ile birlikte kendinizi bir zombi veyahut  bir vampir durumuna getirmenizde olanaklı olacak. Çıkartmalar ise video ve de fotoğraflarınız ile ilgili son bir dokunuş şeklinde kullanabiliyor olacak.

Bütün bu özellikleri kullanabilmek amacı ile iOS işletim sistemi ve  de Android işletim sistemi içinse 20.0 isimli sürümüne sahip bir durumda olmanızın gerekli olduğunu hatırlatalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir