Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İnstagrama Whatsapp Linki Oluşturma

İnstagrama Whatsapp Linki Oluşturma

admin admin -

İnstagrama Whatsapp Linki Oluşturma

Instagram WhatsApp Business Ücretli Mi?, WhatsApp Business Ne Farkı Var?, Instagram WhatsApp Business Nedir?, İnstagrama Whatsapp Linki Oluşturma, Detaylar yazımızda…

Instagram düşmeyen takipçi satın al paketleriniz ile hesabınızda profil biyografinize Whatsapp linkinizi ekleyerek takipçilerinizin size doğrudan mesaj ile ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İşletme hesabı açan kullanıcılar satışlarını eklemiş oldukları Whatsapp linki üzerinden daha pratik olarak gerçekleştirmektedir. Profil biyografinize Whatsapp linki eklemek için yapmanız gerekenler:

  • Cihazınızdan Ayarlar sekmesine giriniz
  • İşletme araçlarından Facebook ve Instagram’ı seçin
  • Instagram giriş sayfasını açın
  • Instagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin
  • Hesap bilgilerinizi onayladıktan sonra İçerik Üretici’yi seçin
  • Ekle butonundan Whatsapp uygulamanızı seçin

İşletme hesapları profillerine Whatsapp linklerini ve internet adres bağıntılarını ekleyebilir. Whatsapp Business uygulaması sosyal medya üzerinden satış yapmanızı sağlayan geliştirilmiş bir uygulamadır. Instagram türk takipçi satın al alternatifi sayesinde daha fazla kişiye ürün tanıtımı ve satış gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram WhatsApp Business Ücretli Mi?

Özellikle sosyal medya da küçük işletmeler için geliştirilmiş olan Whatsapp Business uygulaması satışları doğrudan sosyal medya hesabınızdan yapabilmeniz için pratik bir kullanım aracıdır. Ücretsiz olarak cihazınıza indirerek sosyal medya hesaplarınıza bağlayarak siparişlerinizi almaya başlayabilirsiniz. Satış oranlarınızın hızla artması için Instagram hesabınız için buy tiktok likes  seçeneğinden Popigram internet adresinden yararlanabilirsiniz.

WhatsApp Business Ne Farkı Var?

Whtasapp uygulaması sadece cep telefonlarına kurulabilirken Whatsapp Business uygulaması hep cep telefonu hem de sabit telefonlar için kurulabilmektedir. Whatsapp Business uygulaması içinde belirlediğiniz kategorilere göre kişileri sınıflandırabilirsiniz. Yeni kategori yaratma işlemi yaparak sınıflandır işlemini tamamlayabilirsiniz.

Instagram WhatsApp Business Nedir?

Profesyonel Instagram hesabınız için pazarlama ve satış işlemleriniz için kullanabileceğiniz uygulamadır. Aktif müşterilerinizin satın almak istedikleri ürünler ve diğer işlemler için doğrudan iletişim kurmasını sağlamaktadır. İşletme hesapları için oldukça pratik bir uygulama olup müşterilerinizle olan etkileşiminizin artmasını sağlamaktadır. Instagram hesaplarınızda takipçi sayınızın yüksek olması satış oranlarınızı ve karlılığınızı da artıracaktır.

Ürünlerinizin tanıtımı için Instagram alışveriş mağazası kurabilir müşterilerinizi doğrudan internet sitenize yönlendirebilirsiniz. Profil biyografinize ekleyeceğiniz Whatsapp linkiniz müşterilerinizin direkt olarak sizinle iletişim kurmasını sağlayacaktır. Etkileşim oranınızı artırmak için beğeni, paylaşım, izlenme, yorum ve takipçi satın alabileceğiniz instagram takipçi Instagram paneli ile ihtiyaç duyulan paketleri kullanıcılara sunmaktadır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir