Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İnstagram’da Takipçi Sayısının Önemi Nedir?

İnstagram’da Takipçi Sayısının Önemi Nedir?

admin admin -

İnstagram’da Takipçi Sayısının Önemi Nedir?

İnstagram en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biridir. Ülkemizin ya da dünyanın birçok yerinden kullanıcıları aynı ağ üzerinde birleştiren sosyal medya platformlarında kullanıcıların birbirleri ile iletişim kurmakta ve bu platformlar farklı amaçlar doğrultusunda kullanılmaktadır.

Son dönemlerde özellikle işletme hesapları ve kadın kullanıcılara daha fazla hitap eden sektörlerde instagram hesapları açılarak marketing yapılmaktadır. Birçok firma instagram platformunu reklam amaçlı kullandığı için doğal olarak rekabet ortamı da artmaktadır. Bu yüzden kullanıcılar rakipleri ile aralarındaki farkları takipçi sayısı ile gösterebilmektedir.

Bir instagram kullanıcısının ne kadar çok takipçisi var ise o kadar profesyonel ve başarılı olduğu düşünülmektedir. Bu kullanıcılarda psikolojik olarak oluşturulan bir kanıdır. Doğal artış ve instagram takipçi kasma işlemleri ile elbette hesabın takipçi sayısı arttırılmaktadır. Fakat bu hem zaman alan bir işlem hem de kısıtlı bir kullanıcı elde etme durumları da yaşanabilmektedir. Fakat smm panel hizmetleri kısa süre içerisinde yüzlerce, binlerce kullanıcı gönderimi yapabilmektedir. Bu hesabınız için hem bir popülerlik sembolü hem de vakit kazancı sağlamaktadır.

Kısa bir süre önce 10 bin instagram takipçi sayısına erişen kullanıcılarda instagram hikaye paylaşımlarında link ekleyebilme özelliğinin de eklenmesi ile takipçi sayısı daha fazla önem kazanmaya başlamıştır. Kullanıcılar sınırsız özellikler ve özgürce hareket edebilme isteği duymakta ve bu yüzden instagram takipçi satın alma yöntemlerini kullanmaktadırlar. 

İnstagram Takipçi Sayısı Nasıl Artırılır?

İnstagram takipçi sayısı arttırma ile ilgili birçok yöntem bulunmaktadır. En sık kullanılan yöntem takipçi satın almaktır fakat bunun dışında kendiniz de bazı yöntemler aracılığı ile takipçi elde edebilme imkanına sahip olmaktasınız.

İnstagram algoritmasının profil popülerliği ile ilgili dikkat ettiği birkaç kriter bulunmaktadır. Profile yapılan ziyaretler; profilinize kullanıcıların ziyaret edebilmesi için öncelikle profil içeriğinizin herkese hitap edebilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda gönderi olarak paylaşmış olduğunuz görsellerin dikkat çekici olması ile birlikte açıklama ve kullanılan hashtaglerin de doğru ve etkili olması gerekmektedir.

Eğer profilinizin bir miktar etkileşimi var ise takipçilerinizin hangi saatler ve hangi günlerde daha fazla aktif olduklarını analiz etmeli ve gönderi paylaşımını o vakitte yapmanız gerekmektedir. Devamlı olarak bu yöntemleri denediğinizde ve hızlı etkileşim aldığınızda gönderileriniz keşfete düşebilir ve organik takipçi elde edebilirsiniz.

Fakat denemeleriniz sonucunda vakit kaybı yaşıyor ya da istediğiniz sonuçları elde edemiyorsanız birkaç dakika içerisinde yüzlerce beğeni ve binlerce takipçi sahibi olabileceğiniz hızlı ve kaliteli kullanıcı hizmeti sunan smm.gen.tr takipçi paneli sitemizden cüzi miktarlarda hizmetler alarak daha hızlı keşfete düşme imkanı elde edebilirsiniz.

İnstagramda  Takipçi Satın Alma İşlemi Yapılır Mı?

İnstagramda takipçi kazanma işlemi satın alma yolu ile hızlandırılabilir. Örneğin instagram hesabınızdaki türk kullanıcı sayısını arttırarak geniş bir kitleye hitap etmek istiyor olabilirsiniz. Bunu kısa bir süre içerisinde kendiniz yapamayabilirsiniz çünkü sizin hesabınız gibi binlerce, milyonlarca kullanıcı bulunmaktadır.

Rakipleriniz arasından sıyrılabilmeniz için kısa sürede yüksek takipçi kitlesinin dikkatini çekerek sizleri takip etmelerini sağlamanız gerekmektedir. Takipçi paneli hizmetimizde instagram türk takipçi kazanımı yapılırken çekilişler düzenlenmekte ve gerçek , organik kullanıcılar hesabınıza yönlendirilerek fark edilmenizi sağlama odaklı yapılan bir çalışma olmaktadır. İnstagram takipçi satın alma işlemi bu şekilde olmaktadır.

İnstagram Takipçi Satın Almanın Avantajları Nelerdir?

İnstagram takipçi alımında hesabınızı yeni açtıysanız hızlı bir şekilde köklü bir hesap görünüme sahip olmasını sağlamakta. Hesabınızın etkileşim eksikliği var ise hesabınızın daha fazla kullanıcı tarafından fark edilmesini ve marka bilinirliğini arttırmaktadır. Profile giren kullanıcılara güvenli bir hesap fikri aşılamaktadır. Profile yapılan takipçi gönderimi beğeni ve izlenme sayısında da artışın olmasını sağlamaktadır. Doğal olarak gönderilerin daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi, keşfete düşmesini desteklemektedir.

İnstagramda Takipçi Satın Alma Fiyatları Nasıldır?

İnstagram takipçi satın alırken fiyat konusunda çok çeşitli ücretler sunulabilir. Çünkü kullanıcı kalitesi , türk ya da yabancı oluşu , garantili ya da olmayışı , gerçek ya da bot oluşuna göre çok farklı fiyatlandırmalar bulunmaktadır.

Yabancı Bot ve düşüş yaşanabilen servislerde 1000 adet ücreti 1-10 TL arasında değişmektedir. Yabancı Gerçek ve telafili servislerde 1000 adet ücreti 10-30 TL arasında değişmektedir. Türk gerçek kullanıcı servislerinde 1000 adet ücreti 10-20 TL arasında değişmektedir. Türk ve Organik kullanıcı servislerinde 1000 adet ücreti 15-30 TL arasında değişmektedir.

İnstagram takipçi satın alma fiyatları özelliğine göre farklı fiyatlandırılmaktadır. Smm.gen.tr sitemize üye olarak ya da 0850 840 22 12 numaralı whatsapp destek hattımız üzerinden bizimle iletişime geçerek bilgi ve satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir