Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İnstax Nedir?

İnstax Nedir?

admin admin -

İnstax Nedir?

İnstax, modern dünyaya ayak uydurmuş, değişip gelişen yıllarda unutulmak yerine küllerinden doğmuş bir şipşak fotoğraf makinesidir. İnstax şipşak fotoğraf makinesi 1998 yıllarda oldukça popüler bir cihazdı. Bu cihaz kişilerin birbirlerine hatıra olarak bırakabilecekleri en güzel, en hızlı hediyelerden biriydi. Fakat zaman değiştikçe şipşak fotoğraf makineleri değerini, görkemli şöhreti kaybetmeye başladı.

Ardından ise yeni nesle uygun şipşak makinelerini hayata döndürme fikri ortaya atıldı ve İnstax fujifilm yeni nesil İnstax fotoğraf makineleri üretmeye başladı. Güney Kore ve Japonya’da oldukça sevilen bu ürün ardından tüm dünyaya yayılmaya başladı. Soft renkleri, farklı renk skalası gençleri daha fazla bu ürüne yönlendirdi. Hatta bazı kişiler sırf bu görüntü için almaya ve aksesuar olarak kullanmaya başladı. Ardından klasik, eski tarz, analog görüntülü instaxlar üretildi ve herkes tarafından çokça sevildi.

İnstax Nasıl Kullanılır?

İnstax, şipşak fotoğraf makinesi pil ile çalışan bir cihazdır. Piller yerleştirildikten sonra cihazın arka haznesine instax için özel üretilen film rulosu yerleştirilir. Ardından ön merceğin yanında bulunan tuşa bir kez dokunarak cihaz poz için çalışır hale getiriliyor. Ön merceği ön tarafa çıkarmak isterseniz de merceğin hemen yanındaki tuşa basarak fotoğraflarınızı çekebiliyorsunuz.

Fotoğraf çekiminin hemen sonrasında cihazın üst kısmından fotoğraf çıkıyor. Her anının ölümsüzleştirmek isteyen kişiler için oldukça kullanışlı olan bu ürünü hem kendinize hem de sevdiklerinize alabilirsiniz. En yeni İnstax fotoğraf makinelerini ulaşmak için https://www.desibela.com/instax adresine göz atabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir