Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iOS için Truecaller Güncellediler!

iOS için Truecaller Güncellediler!

admin admin -

 

iOS ve  Android telefonlar için otomatik çevirme uygulaması güncellendi.

Bu uygulama Truecaller, Flash messaging (Flaş Mesajlaşma) adını alan yeni bir özellikle güncelleştirilmiş duruma getirildi. Uzun bir süredir Android kullanıcılarına sunulan ve şimdi artık İOS kullanıcılarınında telefonlarına gelen bu özelliğin detayları.

Bundan böyle çapraz platform desteğine kavuşmuş olan Flash Messaging (Flaş Mesajlaşma) özelliği ile kullanıcıların maksimum mobilite ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.  Bu yeni oluşturulan özellik, arkadaşlarımıza, ailemize ve gelen önemli mesajlara açıklayıcı bir şekilde geri dönüş yapmamızı sağlıyor. Veriler ile birlikte kullanılabiliyor. Emoji, önceden hazırlanan hazır cevaplar bir dokunuşla iletilebilme özelliğine sahip.

İOS TRUECALLER FLAŞ MESAJLAŞMA ÖZELLİĞİNE KAVUŞTU!

Ön tanımlı soruları veya yanıtları arkadaşlarınıza, ailenize ve acil durumda mesaj  göndermenizi ya da kendi soru veya cevaplarınızı tanımlamanızı sağlayan uygulama, zamandan tasarruf ettirmesiyle fazlasıyla ilgi toplamaya başladı. Mesaj göndermek istediğiniz kişilere  bir çağrı şeklinde gönderilen mesajlar için 60 saniyelik yanıtlama süresi sunuluyor. Bu süre boyunca mesajı gönderdiğiniz kişi yine ön tanımlı yanıtlardan birisini seçerek sizi bekletmemiş oluyor. Ek olarak arkadaşınıza Google Haritalar (Google Maps) üzerinden tam olarak bulunduğunuz konumu gönderme hızınız oldukça fazla ve uğraştırmıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir