Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone 7 Ve iPhone 7 Plus’ın Kırmızı Renkli Modelleri Tanıtıldı!

iPhone 7 Ve iPhone 7 Plus’ın Kırmızı Renkli Modelleri Tanıtıldı!

admin admin -

Apple’ın bir süredir yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın kırmızı renk sürümünü tanıtılacağı konuşuluyordu. Apple’ın (PRODUCT) RED ürünleri bilindiği gibi kırmızı rengiyle dikkat çekiyor ve Apple bu ürünleri bir amaç uğruna üretiyor. 

AIDS ile mücadeleye çok önem veren Apple bu anlamda kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor. Apple’ın (PRODUCT) RED ürünlerini satın alan kullanıcılar Global Fund’a bağışta bulunuyordu. Apple’ın (PRODUCT) RED ürünlerine Apple’ın en önemli ürünü olan iPhone’da dahil oldu. Apple’ın (PRODUCT) RED ürünleriyle birlikte Global Fund’a 130 milyon dolarlık bir bağışta bulunduğu biliniyor. Apple’ın bu bağışı iPhone 7 (PRODUCT) RED ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED ile daha çok katkı yapacak gibi görünüyor.

Sadece 128 GB Ve 256 GB’lık Seçenekleri Olacak!

Apple’ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın (PRODUCT) RED Special Edition sürümü olarak adlandırılan bu iPhone modelleri koyu kırmızı rengiyle oldukça etkileyici ve büyüleyici görünüyor. Tıpkı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’un Simsiyah renk seçeneğinde olduğu gibi 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleriyle gelecek olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın (PRODUCT) RED sürümlerinin başlangıç fiyatları 4.299 TL olarak açıklandı. 

Apple (PRODUCT) RED ürünü olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini Türkiye’de nisan ayında itibaren satışa sunulacak. Bakalım (PRODUCT) RED iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modeli kullanıcılar tarafından iyi bir tepki görebilecek mi? 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir