Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone 8 Modelinde Touch ID’in Nerede Olacağı Kesinleşti

iPhone 8 Modelinde Touch ID’in Nerede Olacağı Kesinleşti

admin admin -

iPhone 8 modelinde yer alacak olan parmak izi okuyucunun  tam olarak nerede olacağı gerçekleştirilen testlerde kesinleşti. 

Yeni sızan bir video Touch ID’nin iPhone 8’in arka kapağında bulunacağına işaret ediyor.

Apple’ın merakla beklenen telefonu iPhone 8 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Uzun zamanadır konuşulan iPhone 8’lerde herhangi bir Touch ID yer alacak mı, olursa da nerede alacak gibi pek çok sorunun cevabı ne yazık ki bulunamamıştı. 

Bazı uzmanlar Touch ID’nin iPhone 8’de yer almayacağını ve yalnızca iris tarayıcı ile geleceğini söylese de ortaya çıkan yeni bir video Touch ID’nin iPhone 8’in arka kapağında bulunacağına işaret ediyor.

Çinli sosyal medya sitesi Weibo’da ortaya çıkan yeni görüntüler, iPhone 8’de yer alacak Touch ID’nin cihazın arkasında yer alacağını gösteriyor. Videoda bir çalışan, makine ile telefonların dokunmatik ekranını test ediyor.

Cihazın arkası, daha önce çıkan dedikoduların aksine tamamen camlı kaplı gibi görünmüyor. Geçmişteki söylentilerle aynı doğrultuda dikey olarak hizalanan bir çift kamerası olmasına rağmen arka kısım yapı malzemesi bakımında daha çok iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’a benziyor. 

Apple’ın iPhone 8 ve iPhone 7s’leri eylül ortasında tanıtması ve ardından ayın sonuna kadar da satışa çıkarması bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir