Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone İçin Appe Care+ Dönemi Başlıyor

iPhone İçin Appe Care+ Dönemi Başlıyor

admin admin -

Bu konuda açıklamalar yapıldığında artık iPhone Apple Care+ desteğini hizmeti satın alarak temin edilebileceğini öğrenmiş olduk. Ancak şuan için Amerika Birleşik Devletleri dışında bir Apple Care+ desteğinin söz konusu olmadığını açıklayalım. Yani Türkiye’de bu hizmetten yararlanmanız mümkün değil.

İleride bu desteğin Apple TV ve diğer fonksiyonlarla beraber yaygınlaşacağından ise herkes emin. Şuanda iPhone için Apple Care+ desteği bir yıl süreyle satın alınabiliyor. Tabi bu işlemi yapabilmek için bazı kısıtlamalar olduğunu belirtmek istiyoruz.

Örneğin 2016-17 yıllarında çıkan iPhone modellerini satın aldıysanız bu hizmet Amerika için geçerli oluyor. Fakat daha eski bir iPhone modeline sahipseniz Apple Care+ maalesef cihazınız için uyumlu olmayacak. Buna ek olarak yakın zamanda sızıntıların devamı olarak Apple Watch ve iPad tabletler içinde aynı desteğin gelmesi bekleniyor.

Tabi Apple yaptığı sürprizlere bir yenisini ekleyerek yalnızca yeni sürüm Apple Watch ve iPad için geçerli Apple Care+ desteği sunabilir. Bu noktada herhangi bir net bilgiye şuan için erişemiyoruz. Muhtemelen bu yıl içinde gerçekleşecek olan geliştirici konferansında hem uluslararası Apple Care+ desteğinin olup olmayacağını hem de cihazları kapsama alanını daha iyi öğrenebileceğiz.

Şuan yalnızca iMac, Macbook, Apple TV ve iPhone için Apple Care+ desteğini tercihinize bağlı olarak 1 yıl uzatmanız mümkün kılınıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir