Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone SE 2 Geliyor Mu?

iPhone SE 2 Geliyor Mu?

admin admin -

Apple’ın şık tasarıma ve yüksek donanım özelliklerine sahip olan Special Edition olarak adlandırılan iPhone SE’ye yeni bir güncelleme geleceği gündemde.

Mart ayında SE modeli için 32 GB ve 128 GB olmak üzere depolama farklılıkları ile iki farklı versiyonunu tanıttı. Son günlerde SE modeline güncelleme yapılacağı yönünde söylentiler çoğaldı. Kullanıcılar da bu söylentilerden sonra 2017 yılı için iPhone SE’ye yeni bir güncelleme gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı.

Fransa’dan iGeneration isimli bir kaynağa göre, Ağustos ayında yeni bir güncelleme gelecek ve lansmanı yapılacak. 399 Euro’dan satışa sunulacak iPhone SE 2’nin iPhone 7 donanımları ile çıkma ihtimali de var. Bilindiği üzere iPhone SE, bir önce piyasaya çıkan modelin donanımına sahip olarak piyasaya sürülmüştü. Bu açıdan bakıldığında Ağustos ayında, iPhone 7 donanımına sahip olacağı tahmin edilse de iPhone 5s kasasına sahip bir telefon görmeyeceğiz. Ancak piyasada kesin bir bilgi olmaması bu durumu tahminden öteye geçirmiyor. Farklı kaynaklardan farklı bilgiler gelmesi nedeni ile hakkında net bir bilgi olmayan iPhone SE 2, belki hiç de gelmeyebilir.  Başka bir kaynağa göre ise güzel bir iPhone sahibi olmak isteyenler iPhone SE 2’yi beklemeden iPhone SE satın almaları tavsiye ediliyor. Çünkü iPhone SE’nin yeni bir versiyonu çıkmayacağı söyleniyor.

Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez, ancak iPhone SE 2 merakı kesin bir açıklama gelene kadar dinmeyeceğe benziyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir