Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone X Modeli Satılmaya Başlandı

iPhone X Modeli Satılmaya Başlandı

admin admin -

Beklenen o büyük gün sonunda geldi çattı ve  de iPhone X modeli en sonunda satışa çıkartıldı. Apple ürünlerinin hayranları ise Apple Store‘ların önlerinde çok uzun kuyruklar oluşturmaya başladılar.

Apple şirketinin onuncu seneye özel bir şekilde hazırlamış olduğu, fiyatı ile de çok özel durumda bulunan telefonu iPhone X modeli, bugün itibariyle pek çok ülkede satışa çıkartıldı. Yeni iPhone modelini satın almış olan müşteriler sosyal medya üzerinden de mutluluklarını paylaşmaya başlamış oldular.

27 Ekim Cuma günü itibariyle ön siparişe açılmış olan yeni iPhone modelini şu anda Apple Store üzerinden satın almak olanaklı. Stok ile ilgili henüz bilgi bulunmamasına karşın Apple ürünlerinin hayranları mağazaların önlerinde çok uzun kuyruklar oluşturdular.

Üretim süreci içerisinde yaşanmış olan tedarik problemlerinden ötürü ilk günlerde yaşanmış olan sıkıntı da yavaş bir şekilde çözülmeye başladı. Geçmiş olduğumuz hafta Apple şirketinin online mağazasından yeni iPhone modelini satın almayı isteyen müşterilere 5 ila 6 haftalık  bir teslimat süreleri verilmişken şu anda ise bu süre 3 ila 4 haftaya düşürülmüş bir durumda.

Apple şirketinin bu yeni amiral gemisi modeli, Gümüş ve de Uzay Grisi olan renkleri, 64 ve de 256 GB’lık  depolama alanının seçenekleri ile satışa çıkartılırken, başlangıç fiyatı ise 999 dolar tutarında belirlendi. Yeni iPhone modelinin ülkemizde ise 6.099 Türk Lirası tutarındaki bir fiyatla satışa çıkacak olduğu açıklandı. Ön sipariş ve de satışa çıkma tarihi ile alakalı ise halen bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir