Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone X Modelinin Bir Kahve Parası Bile Olmadığını Açıkladı

iPhone X Modelinin Bir Kahve Parası Bile Olmadığını Açıkladı

admin admin -

Apple şirketinin en yetkili adlarından Tim Cook iPhone X modelinin fiyatı için çok çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi. Yüksek fiyatı ile eleştirilmekte olan iPhone X modeli için kahve içmekte olan herkesin iPhone X modelindeki telefonu alabilecek olduğunu söyledi.

Komple yenilenmiş olan bir tasarımla karşımıza çıkmış bulunan iPhone X modeli, 3 Kasım itibari ile 55 tane ülkede satışa çıkartıldı. Halen ülkemizde resmi durumdaki satışlarının başlamamış olduğu model, Apple şirketinin şu zamana kadar üretmiş bulunduğu en heyecan verici durumdaki cihazlar arasında gösterilmekte.

Gündemden düşmemekte olan iPhone X modeli, özellikleri ve de  tasarımı ile olduğu kadar fiyatı sayesinde de çok konuşulmakta. Bu konuda çıkmış olan eleştirilere yanıt vermeyi isten Tim Cook iPhone X modeli fiyatının çok yüksek durumda olmadığını savunuyor.

Ve birde Tim Cook, yeni çok iPhone’un bir kahveden çok daha ucuz bir durumda olduğunu savundu. Amerika’da en fazla tüketilmekte olan içecekler arasında bulunan kahveyi örnek vermiş bulunan Cook, devamlı bir şekilde kahve içen bir insanın kahveye iPhone X modeli aylık ödemesinden daha fazla ödeme yapmakta olduğunu söyledi. Eğerki daha az kahve içilir ise rahat bir şekilde iPhone X cihazı alınabilecek olduğunu da belirtti.

Bu ifadelere yer veren Apple  şirketinin CEO’sunun muhtemel olarak ülkemizdeki fiyatlardan  hiç bir şekilde haberi bulunmuyor. Çünkü Amerika’da 999 dolar tutarından başlamış olan iPhone X modeli, ülkemiz içerisinde 6.099 Türk Lirası tutarındaki başlangıç fiyatı bulunuyor. Türkiye içerisinde ortalama bir tane kahvenin fiyatını ise 10 Türk Lirası tutarında düşünürsek senede yaklaşık bir şekilde 610, ayda da yaklaşık bir şekilde 51 tane kahve demek olmakta bu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir