Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone X Modelinin Ekran Değişimi Ücreti Çok Daha Pahalı

iPhone X Modelinin Ekran Değişimi Ücreti Çok Daha Pahalı

admin admin -

iPhone X modelinin ekranı şu zamana kadar çıkmış bulunan bütün iPhone modellerinden değişik bir klasmanda yer almakta. IPS ise LCD yerini ilk defa OLED‘e bırakmış oluyor ve de ekran/çerçeve oranı hiç bir şekilde bulunmadığı kadar coşmakta. Pekala, nerede ise ekrandan oluşmakta bulunan bu özel modelin ekranını kırar isek ne kadar ödeme yapmamız gerekmekte?.

Apple  şirketi telefon ekranları amacı ile hazırlamış olduğu servis sayfasını yeniden güncelledi ve  de listeye yeni göz bebeği  olan iPhone X  isimli modelini de eklemiş oldu. Bu listeye bakacak olursak, eğerki iPhone X modelinin ekranı kırılır ise 279 dolar tutarında ödeme yapmanız gerekmekte. Bu ücret öteki modellere bakılır ise resmen bir rekor değerinde. Zira en yakın modellerden olan iPhone 8 Plus  modelinin ekranı için biçilmiş olan değişim ücreti 169 dolar tutarında belirlenmiş.

Diyelimki telefon düştü ve de ekranı kırıldı. Eğerki hasar ekran ile sınırlı  bir durumda değilse, bu defa cebinizden tam tamına 549 dolar tutarında bir para çıkacak. Bu ücret ise telefonun yarı fiyatından bile çok daha fazla durumda.

Eğerki iPhone X  modelinde bir cihaz almayı düşünmekteyseniz  çok sağlam durumda  bir kılıf kullanacak olmanız konusunda bir öneride bulunmaktayız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir