Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone X Modelinin Ne Zaman Türkiye’de Satılacağı Kesinleşti

iPhone X Modelinin Ne Zaman Türkiye’de Satılacağı Kesinleşti

admin admin -

Apple şirketinin 3 Kasım tarihi içerisinde global şekilde satışa çıkarttığı, iPhone modellerinin 10. seneye özel telefonu olan iPhone X modelinin Türkiye’de resmi bir şekilde satılacağı tarih kesinleşti.

Apple şirketine ait olan iPhone X modeli, 3 Kasım tarihi içerisinde dünyada fazla sayıda ülkede resmi bir şekilde satışa çıkartıldı. Ülkemizde de ne zaman satışa çıkacak olduğu bugün resmi bir şekilde açıklandı.

Apple şirketine ait olan iPhone X modeli, Türkiye ile birlikte Sırbistan, Güney Kore, Güney Afrika,  Tayland, Bosna Hersek, Kosova,  Arnavutluk,  Karadağ ve Arnavutluk’ta 24 Kasım 2017 tarihi itibariyle resmi bir şekilde satışa sunulmuş olacak. 

Özellikle de iPhone X  modelinin almayı isteyenler için çok sevindirici bir haber desek yanlış olmaz zira, beklenen resmi  bir satış tarihi  çok daha ileride idi. 24 Kasım tarihi, global lansmanın ise hemen sonrasında, çok fazla uzak olmayan bir tarih olarak öne çıkıyor.

24 Kasım tarihi içerisinde, Zorlu Center ve de Akasya AVM’de bulunan Apple Store mağazalarında satışa çıkacağı açıklanmış olan iPhone X modelinin belli başlı  bazı perakende mağazalarda da benzeyen tarihlerde satışa sunulacak olması beklenmekte. Lakin bu noktada ise halen net bir tarih bulunmuyor. iPhone X modelinde stok sıkıntısının da bulunabileceğini düşünürsek, ilk önce Apple Store içerisinde de iPhone X modellerini görebiliriz. Lakin genel olarak beklenti, perakende mağazaları ve de  operatörlerin bu satışa benzeyen tarihlerde başlamasının yönünde.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir