Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. iPhone X Modelinin Pil Ömrü Ne Kadar?

iPhone X Modelinin Pil Ömrü Ne Kadar?

admin admin -

Herkesin meraklı bir şekilde beklemekte olduğu iPhone X modeli yepyeni tasarımı ile beraber yeni özellikleriyle de en fazla merak edilmekte bulunan modellerin arasında bulunuyor. 

Uzunca bir bekleyişin sonrasında 27 Ekim gününde ön siparişe açılmış olan iPhone X modeli, 3 Kasım tarihi içerisinde de sahiplerine ulaştırılmaya başlanmış olacak. Bunun  daha öncesinde yüksek fiyatı ve de  Apple şirketinin 4 sene sonra değiştirmiş olduğu tasarımıyla dikkatleri çekmekte olan modelin en fazla merak edilen taraflarından birisi ise pil ömrü idi.

BuzzFeed ve de TechCrunch’ın paylaşmış olduğu raporlara bakılırsa iPhone X modeli değişik kullanım senaryolarında bir zaman boyunca test edilmiş. Bunun sonrasında ise iPhone X modelinin pil ömrü günlük kullanımda 1 günü rahat bir şekilde çıkartabilir iken eğerki navigasyon veyahut 4K video çekimi gibi çok yüksek güç tüketmekte olan uygulamaları kullanırsanız sizleri yarı yolda da bırakabilmekte.

Yani kısaca açıklamak gerekirse iPhone X modelinde pil ömrü konusunda öteki iPhone modellerine kıyas ile ne fazlasını ne ise azını sunmakta, en azından şimdilerde öğrenebilmiş olduğumuz kadarıyla. Whatsapp ve 

 de sosyal medya kullanımları ile birlikte bir günü rahat bir şekilde çıkartmakta olan bu model, ekstra bir kullanımın söz konusu oldu zaman sizi yarı yolda da bırakacak olabilir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir