Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. John Oliver, Samsung’la Dalga Geçti!

John Oliver, Samsung’la Dalga Geçti!

admin admin -

Ürettiği akıllı telefonlar ve diğer ürünlerle pek çok kişi tarafından büyük bir beğeniyle kullanılan Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un Galaxy Note 7, çamaşır makinesinin patlama haberlerine konu olmasıyla birlikte pek çok kişinin eğlence konusu olmaya devam ediyor.  ABD’nin ünlü kanallarından olan HBO‘da show programı sunan John Oliver, Samsung’la ağır bir şekilde dalga geçti. 

Reklam Filmi Üzerinden Samsung’la Dalga Geçildi!

Programda yayınlanan bir Samsung reklamında, artık kullanıcıların bir reklamla karışamayacağını ve Samsung’un artık kendi gerçeklerini açığa çıkarttığı aktarılıyor. Bu reklam filmine göre Samsung’un telefonları gizlice kullanıcıların annelerini arıyor robot süpürgeleri ise kedilerinizi arıyor. Samsung’un Fitness saatleri ise çalışıyor ancak kullanıcıları “tam bir aşağılık” gibi gösteriyor vurgusu yapıldı. 

Bu reklam esnasında “Samsung” telefonlarının ve ürünlerinin artık patlamayacağına dair söz veriyor. Ancak Samsung’un bu sözünün ardından bir sorun ortaya çıkıyor ve Samsung üretimi olan cihazların her an patlayabileceği ortaya çıkıyor. 

Samsung’un Nasıl Güven Tazeleyeceği Merak Ediliyor!

Teknoloji devi Samsung yayınlanan bu reklam ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı ancak Samsung’a ait olan bu ağır eleştirilerin bu denli artması Samsung’un kullanıcıların güvenini yeniden sağlamak için daha çok çaba göstermesi gerektiği anlaşılıyor. Bakalım Samsung yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonlarının tanıtımında kullanıcıların güvenlerini kazanmak için nasıl bir yol izleyecek? 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir