Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kaç Tane iPhone 8 Modelinin Ekranı Gövdesinden Ayrılmış Durumda?

Kaç Tane iPhone 8 Modelinin Ekranı Gövdesinden Ayrılmış Durumda?

admin admin -

Bir takım iPhone 8 modeli ile 8 Plus modeli içerisinde, halen resmi bir şekilde niçin olduğu bilinmeyen bir problem var. O ise, bataryanın şişiyor olması ve bunun sonrasında ise ekranın gövdesinden ayrılması.

Apple şirketi gerçekleştirdiği açıklamada problemi araştırdığını belirtir iken; şu zamana kadar Japonya ile birlikte Tayvan, Çin, Kanada,  Yunanistan ve de Hong Kong’da bu problemi yaşamış olan cihazlar ortaya çıkmaya başladı.

Şu zamana kadar bu sorunu yaşamış olan en az 7  tane telefonun yer aldığını biliyoruz. Bunlardan bir kısmı telefon şarjda iken yaşanmışken, bazı kullanıcılar ise  telefonun kutusunu açar açmaz bu şekilde bir cihazla karşı karşıya gelmiş bir durumda oluyor.

Binlerce sayıdaki iPhone 8 modeli ve 8 Plus modelinin satılmış olduğunu düşünürsek şimdilik sadece 7 tane problemli cihaz fazlasıyla ufak bir problem. Fakat her geçtiğimiz gün bu olayların artmaya başlaması da, Apple şirketini ve  de müşterileri çok fazla endişelendirmekte.

iPhone 8  modeli ile 8 Plus modeli içerisinde LG Chem ve de Samsung SDI bataryaları kullanılmakta.  Öte yandan bir kısım bataryanın Tayvan‘da bulunan  Simplo Technologies  şirketinin tarafından üretilmiş olduğu da bilinmekte. Bakalım Apple şirketinin araştırmasından sonra, bataryanın şişiyor olması ve de  ekranın gövdeden ayrılması gibi problemlerin kaynağı tam olarak ne olarak çıkacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir