Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kıbrısta Akıllı Xiaomi Ucuz Başucu Lambası

Kıbrısta Akıllı Xiaomi Ucuz Başucu Lambası

admin admin -

 

Kitap tutkunları başta olmak üzere pek çok kullanıcının memnuniyet ile kullandığı yatak başlığı ışıklarından biri olan Mi Başucu Lambası 2, tüm odanının  yumuşak bir  ışıkla dolmasını sağlamaktadır. Daha aydınlık ve parlak alan ile yumuşak ışık sunan başucu lambası, akıllı ses kontrolü özelliğine de sahiptir.Daha parlak ve daha pratik tam gövde aydınlatma tasarımı ile Geleneksel tasarımların aksine bu ikinci nesil lambada, ışığın lamba gövdesinin tamamından yayılmasını sağlamak için gelişmiş ters döküm ve yardımcı ısı yayılımı tasarımı kullanılmaktadır.

Hoş ve sıcak bir atmosfer yaratmak ya da odayı günlük kullanım için aydınlatmak için  tüm odanızı yumuşak ışıkla doldurmak isteyen kullanıcıların tercihleri arasında olan Mi Başucu Lambası, hem gündüz hem gece daha iyi bir aydınlatma deneyimi sağlamaktadır. 400 lümene kadar parlaklık sayesinde lamba, tipik bir yatak odasını kolayca aydınlatabiliyorken ; en düşük parlaklığı sadece 2 lümen olan lamba, huzurla uyumanızı sağlamak için kullanışlı bir gece lambası da olabilmektedir. Mi Başucu Lambası 2, gün doğumuyla uyanmaya benzer şekilde vücudunuzun doğal günlük ritmini takip etmesini sağlar. 2 lümen düzeyindeki en düşük parlaklık, uykunuzu bölmeden zihninizi rahatlatmak için yeterlidir.Mükemmel bir gece atmosferi oluşturmak için ışık karıştırma teknolojisi

Çift katmanlı ışık karıştırma teknolojisi ile bir araya gelen birinci sınıf ampul ile doğru tonu ayarlayın.Gece için mükemmel bir atmosfer oluşturmak amacıyla çok renkli ışık eşit şekilde karıştırılır. Rahatça kitabınızı okurken Mi Bedside Lamp 2’nin hafif ışığının keyfini çıkarın ve evinizde rahat hissetmenizi sağlayan sorunsuz bir deneyim için dokunmatik kontrolleri kullanın. Daha parlak, daha iyi görünen ve kullanımı daha kolay olan daha saf bir aydınlatma deneyimi elde edin.Akıllı sesli kontrol özelliği,konuşarak ışığı açıp kapatmanıza olanak tanır Mi Bedside Lamp 2, sesli kontrolü desteklediğinden akıllı aydınlatma çağına adım atmanızı sağlar. Işığı kapatmak için yataktan kalkmanıza gerek yok. Amazon Alexa veya Google Asistan aracılığıyla ışığı kolayca açıp kapatın veya parlaklığı, renkleri ya da renk sıcaklığını ayarlayın. Hem Apple HomeKit hem de Mi Home uygulamasına bağlanır. Diğer akıllı cihazlara bağlanabilir ve hatta Google Asistan veya Amazon Alexa’nız ile kontrol edilebilir. Böylece kişiselleştirilmiş akıllı ev deneyiminize tamamen entegre olur.

Kıbrıs’ta Xiaomi ev aletleri ile olasılıklar yalnızca hayal gücünüzle sınırlıdır. “Hey Siri, başucu lambasının rengini sarıya çevir” iPhone, iPad, Apple Watch, Mac bilgisayarlarda Siri ve ev uygulamaları ile kullanılabilir. Basit ve güvenli bir deneyim için tek dokunuşla, seslenerek veya otomasyon yoluyla ürünü kontrol edin.Apple HomeKit ile çalışır. Uzak mesafeden kontrolü ve akıllı ev bağlantısını etkinleştirmek için Mi Home uygulamasına hızlıca bağlanın.

Kaynak: https://www.irismostore.com/urun/xiaomi-mi-bedside-lamp-2

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir