Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kimyasal Bağımlılıklardan Kurtulma Yöntemleri BePositive’de!

Kimyasal Bağımlılıklardan Kurtulma Yöntemleri BePositive’de!

admin admin -

Kimyasal Bağımlılıklardan Kurtulma Yöntemleri BePositive’de!

Sigara içeriğindeki niktoin, kimyasal şeker, unlu mamullerdeki gluten ve birçok kimyasal bileşen bağımlılık sebeplerinin başında geliyor. Tüketim yaş sınırı oldukça düşen sigara, gençlerin hatta ve hatta çocukların bile ellerinde görülmeye başlandı.

Kimyasal bağımlılıklar, uzun süreli tüketimde çok çeşitli sağlık sorunlarına sebep olabilir. Özellikle sigara gibi maddelerin uzun süreli kullanımına bağlı olarak ölümcül tehlikelerle hastalıklara krşılaşmanıza sebep olabilir. Tüm tehlikelerine rağmen kimyasal bağımlılık yapan maddelerin yoğun kullanımı artarak devam etmektedir.

Kimyasal bağımlılıkları bırakma amacıyla pek çok metod mevcuttur. Nikotin, şeker ve gluten gibi kimyasal bağımlılık oluşturan maddeleri bırakmak için çeşitli yöntemler mevcuttur. Bazı kişiler sağlam irade göstererek bırakabilse de çoğu insan destek olmadan bunu becerememektedir.

BePositive sağlıklı yaşam merkezi kimyasal bağımlılıkları ortadan kaldırmak için özel bir metot ile destek olmaktadır. Bu özel metodun adı “Abrahamson Metodu”dur. Özet olarak bioenerji yöntemi ile tek seansta bağımlılıklardan kurtulmayı sağlar.

  • Tek bir randevuyla, kötü alışkanlıklarınızı değiştirerek daha sağlıklı, mutlu ve enerjik olabilirsiniz. BePositive

BePositive’in Sunduğu Abrahamson Metodu Nedir?

Abrahamson metodu, Ehud Abrahamson tarafından bulunan ve bioenerji temelli tedavi sunan her türlü kimyasal bağımlılıktan kurtulma metodudur. Türkiye’de BePositive sağlıklı yaşam merkezlerinde uygulanmaktadır. Bu özel metodun temelinde bioenerji de dahil olmak üzere pek çok yöntem bulunmaktadır. 38 yılı aşkın süredir geliştirilen ve kullanılan bu yöntem danışan kişilerin hayatlarını değiştirmiştir. Kimyasal bağımlılıkları bırakma yöntemleri arasında ilk sırada yer alan bu yöntemin getirdiği bütün avantajlar ise;

  • Nikotin, şeker ve gluteni bırakma isteğinize engel olan dürtüleri tek seansta sona erdirir.
  • Yine bu metod sayesinde alkol bağımlılığı da bitirilebilmektedir
  • Ayrıca enerjisel temizlenme ve stres terapisi için de kullanılır.

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir