Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Konyaspor, Kadrosunu Polonyalı Kaleci Jakub Slowik İle Güçlendirdi

Konyaspor, Kadrosunu Polonyalı Kaleci Jakub Slowik İle Güçlendirdi

admin admin -

Konyaspor, Kadrosunu Polonyalı Kaleci Jakub Slowik İle Güçlendirdi

Konyaspor, Süper Lig’in güçlü ekiplerinden biri olma yolunda attığı adımlara bir yenisini ekledi. Yeşil-beyazlı ekip, Polonyalı kaleci Jakub Slowik’i kadrosuna katarak 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tümosan Konyaspor, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak takımını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Ganalı orta saha oyuncusu Emmanuel Boateng’i kadrosuna katan Konyaspor, şimdi de deneyimli Polonyalı kaleci Jakub Slowik ile anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki deneyimli eldiven, yeşil-beyazlı formayı giymek için 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine, Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Dutar da katıldı. Yapılan açıklamada, “Jakub Slowik’e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında büyük başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Bu transferle birlikte Konyaspor, kaledeki opsiyonlarını güçlendirerek Süper Lig’e daha iddialı bir şekilde devam etmeyi hedefliyor.

Slowik’in Kariyerindeki İzler ve Konyaspor’a Katkıları

Jakub Slowik, daha önce Japonya’da FC Tokyo forması giydiği kariyerinin yanı sıra Vegalta Sendai, Slask Wroclaw, Pogon Szczecin, Jagiellonia, Warta Poznan ve Sparta Oborniki gibi önemli takımlarda da ter döktü. 27 numaralı formayla Konyaspor’a katılan Polonyalı kaleci, uluslararası arenada edindiği deneyimle yeşil-beyazlı ekibe önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Konyaspor taraftarları, Slowik’in kalitesiyle takımın savunma hattını daha da güçlendirmesini ve önemli başarılar elde etmesini bekliyor. istanbulbahis şikayet

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir