Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. League Of Legend Oyununun Bilinmeyen Yönleri

League Of Legend Oyununun Bilinmeyen Yönleri

admin admin -

Riot Games’in yayınlandığı günden beri çok beğenilen video oyunu League Of Legend (LOL) yani Türkçe manasıyla Efsaneler Ligi, her geçen gün artan katılımcı sayısı ile video oyunlarının zirvesine tırmanmaya devam ediyor.

 

Bu çok beğenilen oyunun bilinmeyen yönlerini sizin için araştırdık. İşte maddeler halinde League Of Legend oyununun bilinmeyenleri;

 

Azir İmparatorluğu

Diktatör olarak bildiğimiz Azir, aslında tam aksine halkını düşünen iyi bir liderdi. Halkının güçlenmesini amaçlayan Azir’in tek hededi büyük değişim içinde bulduğu Shurima’yı eski haline döndürmek.

 

Zed ve Kinkou Ninjaları Benzerliği

Gölgelerin Efendisi olarak tanınan Zed’in Kinkou tarkitının ninjaları ile arasındaki fark dikkatleri çekiyor. Bu benzerliğin nedeni ise Kinkou ustası tarafından aldığı eğitim.

 

Vel’Koz ve Hiçlik Şampiyonları Arasındaki İlişki

 

Hiçlikten gelmesine rağmen Vel’koz sanılanın aksine diğer hiçlik şampiyonları ile aynı kulvarda değildir. Hatta o kadar ki diğer hiçlik şampiyonlarını yoluna çıkarsa öldürebilir bile.

 

Braum Hikayesi

Irkı ve yaşı tam olarak bilinemeyen Braum, hikayesini anlatan ninenin bile büyüklerinden dinlediği kadar eski bir hikayedir. Tahminler Braum’un Buzdoğan olabileceği yönünde.

 

Ahri Ruh Toplayıcısı mı?

Gölge Adalar kaynaklı Hecarim ve Thresh’in rakibi olarak gösterilen Ahri’nin ruh toplayıcı olduğu söyleniyor. Bu da bu rekabetin sebebi olarak gösteriliyor.

 

Lulu Neden Genç

Lulu düşünüldüğü gibi ölümsüz değil. Sanılanın aksine Kayran’da yaşaması sebebiyle yaşlanmadı o kadar.

 

Gnar’ın Yaşı

Önceleri en yaşlı olarak bilinen Lulu’nun bu özelliğini elinden alan Gnar, dondurulmdan önce 4 yaşında idi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir