Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. LG G6 Modeli Amiral Gemileri Arasında Tutunabilecek Mi?

LG G6 Modeli Amiral Gemileri Arasında Tutunabilecek Mi?

admin admin -

Öncelikle Samsung Galaxy S8 ile LG G6 kıyaslamasında farklı ayrıntılardan bahsetmek gerekiyor. Galaxy S8 geçtiğimiz günlerde S8+ modeliyle beraber tanıtıldı. Bize sunulan fırsatlara baktığımızda donanımsal ve tasarımsal olarak en üst düzey cihaz gözüyle bakmamıza sebep olan ayrıntılar gördük.

Tabi bu durum LG G6 içinde geçerli. Zira G6 şu sıralar bakıldığında LG tarafından üretilen hem en dayanıklı hem de en iyi cihaz olarak görünüyor. Fakat Samsung Galaxy S8 ile baş edebilir mi?

İşte tam bu noktada tüm teknoloji otoritelerinin cevabı ortak oluyor. Hiçbir otoriteye göre Galaxy S8 lansmanından bir ay sonra yapılacak LG G6 lansmanı başarılı bir stratejik hamle değildi. Hatta geçtiğimiz yılın Note 7 skandalının üzerine bu konuda yapılabilecek en kötü tarih seçimi gerçekleşti.

Günümüz teknolojisini cam ve farklı bir tasarımla birleştirerek sunmayı hedefleyen LG için sağlamlık son derece önemli bir konu. Askeri standartlara göre ürettikleri akıllı telefon modelleri bunu tasdik ediyor. LG G6 sağlamlık testlerinden muhtemelen Galaxy S8’i geride bırakarak çıkacaktır. Performans ve tasarımsal anlamda ise kullanıcı odağının S8 ve S8+ modellerini tercih edeceği düşünülüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir