Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. LG Şirketinin yeni Telefonunun İçerisinde Sinek Kovucu Mevcut

LG Şirketinin yeni Telefonunun İçerisinde Sinek Kovucu Mevcut

admin admin -

Sinek kovma özelliğine sahip olan telefon LG şirketinin tarafından Hindistan’da resmi bir şekilde duyuruldu. LG şirketinin  K7i ismine sahip akıllı telefonu giriş seviyesinin özelliklerine ek bir şekilde sinekleri kovabilen özel bir kapak ile gelmekte.

Hindistan’daki en büyük sorunlardan bir tanesi olan sivrisinek problemi için türlü alternatifler üretilmeye de devam etmekte. Bu alan içerisindeki boşluğu fark etmiş olan LG şirketi, geçmiş olduğumuz sene televizyonlarına entegre etmiş olduğu sinek kovucu ile ilgili özelliğini şimdi de akıllı telefona eklemiş bir halde.

Giriş seviyesindeki özelliklere sahip durumdaki LG  şirketinin K7i modeli, ona özel bir şekilde üretilmiş olan bir kapak sayesinde sinek kovucu gibi özelliğe kavuşmakta. Bu kapak ile birlikte ses dalgaları yayıp sinekleri belirli bir mesafeye kadar uzak tutabilen telefonun öte yandan sağlığa da herhangi bir şekilde zararı bulunmamakta.

Teknik özelliklerine bakıldığı zaman 5 inç boyuta sahip 720plik ekran kullanılmakta olan sinek kovabilen telefon, 1.4 Ghz hızı ile çalışmakta olan 4 çekirdekli bir tane işlemciden gücünü almakta.

2 GB’lık bir RAM ve  de arttırılabilir 16 GB’lık bir depolama kapasitesinin yer almakta olduğu LG K7i modeli içerisinde 8 Megapiksellik arka, 5 Megapiksellik ön ve  de 2500 mAh büyüklüğündeki batarya yer almakta. 8.1 mmlik bir kalınlığa ve de 138 gramlık ağırlığa sahip durumdaki sinek kovabilen telefon, 120 dolar  tutarındaki fiyat etiketi ile satışa çıkartılacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir