Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. LG’ye Ait Yeni Oled TV Bir Araba Fiyatında

LG’ye Ait Yeni Oled TV Bir Araba Fiyatında

admin admin -

Güney Kore asıllı olan teknoloji devlerinden LG’nin yeni  bir OLED televizyonu daha  ortaya çıktı. Özellikleri ne kadar çok dikkat çekici olsa bile fiyatını görünce şaşırmadan  da edemiyorsunuz.

LG şirketine ait olan duvar kağıdı kadar ince özellikli 4K OLED TV’leri ilk önce Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan Las Vegas şehrinde yapılan CES 2017 etkinliği kapsamında ortaya çıkmış idi. Fazlası ile ince bir tasarıma sahip durumda  olması  ise onu rakiplerinden ayırmakta olan en önemli özelliği denilebiliyor. Fakat 77 inç büyüklüğüne sahip olan modeli satın almak isteyenler için fiyat  konusunda bir sürprizi beklemekte. Çünkü bu Oled tv için  belirlenmiş olan satış fiyatı tam tamına 19.999 dolar tutarında.

0.2 inçlik bir kalınlığı bulunan bu OLED Televizyon içerisinde bir akıllı televizyonda bulunması gereken her şey mevcut. HDR 10 ile birlikte Dolby Vision teknolojilerinin yanında WebOS 3.5 işletim sistemi ile gelmiş olan bu cihaz 4K’lık bir ekran çözünürlüğünü de sunuyor. Haliyle LG şirketinin kalitesini de barındıran bu cihaz şirket tarafından bu şekilde bir fiyatla satılmaya karar verilmiş. OLED TV piyasasını takip eden herkesin büyük bir merak ile beklediği ancak fiyatını gördükten sonra çok şaşırmış olduğu LG OLED TV ile ilgili ise şirketten herhangi bir indirim açıklaması gelmedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir