Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. LG’ye Kullanıcılarından Şok Dava!

LG’ye Kullanıcılarından Şok Dava!

admin admin -

LG son zamanlarda ürettiği akıllı telefonlar ve diğer teknolojik ürünlerle adından söz ettirmeyi başarıyor ancak LG geçmişte sunduğu ürünler yüzünden önemli bir davayla karşı karşıya kaldı. LG’nin geçtiğimiz yıllarda tanıttığı LG G4 ve LG V10 modellerini kullanan kullanıcılar sahip oldukları akıllı telefonların yeniden başlama döngüsünde yaşanılan bir sıkışma sorunu nedeniyle LG’yi dava etti. Bilindiği gibi LG’nin geçmişte de böyle sorunlardan dolayı açılmış davaları bulunuyor. 

Yeniden Başlatma Döngüsü Can Sıkıyor!

LG’nin LG G4 ve LG V10 modellerinde yaşanılan bu yeniden başlatma döngüsü nedeniyle LG G4 ve LG V10 modelleri herhangi bir neden olmadan kendini kapatıyor ve sürekli olarak kendini yeniden başlatıyor ancak bunu başaramadığı için bir döngü oluşuyor. Bu noktada cihaz kendini başlatsa açılsa bile kısa bir süre sonra sorun kendini tekrar ediyor. LG G4 ve LG V10 sahiplerinin iddialarına göre LG’nin bu sorun hakkında bilgisi bulunuyor. LG geçtiğimiz sene bu konunun ortaya çıkmasıyla birlikte LG G4 modellerinde yeniden başlatma sorunun kabul etmişti. Sorunu kabul eden LG sadece garanti kapsamında olan cihazların değiştirileceğini açıklamıştı. Güney Koreli teknoloji devi LG bu sorunun yazılımsal değil cihazın donanımlarının birbirleriyle bir bağlantı kurmamasından dolayı ortaya çıktığını açıklamış ve bu sorunun tamamen kendilerinden kaynaklandığını kabul etmişti. 

LG’nin bu sorunu kabul etmesi pek çok kullanıcı için yerinde bir davranış olarak düşünülürken LG’nin garantisi sona eren cihazları değiştirmemesi ise büyük bir tepki toplamıştı. Bakalım kullanıcıların bu davasından sonra LG geri adım atıp garanti süreleri sona eren cihazları da değiştirecek mi? 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir