Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. LIEKE MARTENS’İN MUHTEŞEM YILI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

LIEKE MARTENS’İN MUHTEŞEM YILI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

admin admin -

Nike, sergilediği muhteşem performansla Hollanda Milli Takımı’nın 2017 Avrupa Şampiyonası’nı kazanmasında büyük rol oynayan ve yılın futbolcusu unvanına layık görülen Lieke Martens’in başarısını yeni kramponları ile kutluyor.

 

Renk paletinde Hollanda Kadın Milli Futbol Takımı’nın Oranje Leeuwinnen (Turuncu Aslanlar) lakabından ilham alan kramponların topuk ve bilek kısmında da takımın logosu yer alıyor.

 

Kramponların taban rengi ise gümüşten maviye dönüşerek, önde turuncuyla sonlanıyor. Bağcıkların uçlarında, Martens’in kazandığı ilk Avrupa Şampiyonası’na ve oyuncunun bireysel başarılarına ithafen “1st” yazısı yer alıyor. Nike logosu ise mavi-turuncu renkte ve platin dış hatlara sahip.

 

Kramponların en dikkat çekici detaylarından biri ise, normalde yan tarafta bulunan “NIKE” yazısının yerini oyuncunun adı “LIEKE”nin almış olması. Harflerin platin rengi ise, oyuncunun kazandığı son ödüle atıfta bulunuyor.

 

Martens, “Takım arkadaşlarım ve ben elde ettiğimiz bu başarıyla gurur duyuyoruz. Umarım bu başarı, daha fazla genç kızın futbolla ilgilenmeye başlamasına vesile olur. Tek istediğimiz, kadın futbolunu olabildiğince popüler ve başarılı bir hale getirmek. Bence bu, özel bir şeyin başlangıcı” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir